Road trip outfit

laukku Roomasta+diy, hame 2hand, kengät Monki+diy, neule ja takki h&m

Ennen reissuun lähtöä tuunasin tuota laukkua hieman. Vaihdon vanhan hihnan kultaiseen ketjuun. Se teki siitä hetkessä paljon mielenkiitoisemman. Nämä kuvat on eiliseltä road tripiltä, jonka tapahtumiin palaan vielä myöhemmin. Nyt vaatteita niskaan ja ulos. Täällä paistaa taas aurinko 🙂

ps. en tiedä tulenko koskaan tottumaan noihin hiuksiin, tuntuvat tosi vaaleilta ja etenkin aivan liian punertavilta. Pitää katsoa tilannetta, kun palaan Suomeen.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • K
  October 9, 2012

  Sun hiukset on aivan mielettömän upeet!!:) Ne tummatkin sopii loistavasti, mutta noi on jotenkin erityisen hyvät! Tietenkin se on tärkein, että itse on tyytyväinen!

 • My
  October 10, 2012

  Minunkin mielestä hiuksesi näyttävät nyt todella kauniilta! (Näyttivät kyllä ennen värjäystäkin.) Väri on jotenkin ihanan eläväinen. Jos saan hiustenlähtöön liittyen kysyä, niin koitko, että biotiinitableteista ja siitä hiusvedestä oli apua, vai onko hiusten tilanne parantunut nyt paremman terveydentilan myötä? Sairastelusta ei toki syvällisemmin tarvitse kertoa, enkä kysykään, muistan vaan, että mainitsit jossakin postauksessa sairastelusta, ja että hiusten tilanne alkaa nyt olla parempi. Kohtalotoverina kyselen, minullakin on jo pidemmän aikaa lähtenyt huomattavan runsaasti tukkaa, mutta tälle ei oikein näy loppua. Muut, ketkä eivät ole samaa kokeneet, eivät oikein ymmärrä miten ikävästä asiasta on kysymys. Näin olen ainakin itse kokenut.

  Kiitos vielä ihanasta blogistasi. Olen jo pidemmän aikaa lueskellut. Nyt taidan kommentoida ekaa kertaa. Meillä on melko erilaiset tyylit, mutta tyylistäsi saa silti inspiraatiota, olet niin monipuolinen pukeutuja. Vaikutat lisäksi järkevältä ja jalat maassa olevalta tyypiltä – vaikka en muuten kuin blogin välityksellä sinua tunnekaan. Varsinkin videopostauksista välittyi kuva, että olet aidosti oma itsesi, etkä esitä mitään. Hyvää syksyn jatkoa!

  • Casey
   October 10, 2012

   Ensinnäkin ihanaa, että kommentoit 🙂 kiitos! Omat hiukseni alkavat ehkä vihdoinkin olla hieman paremmassa kunnossa, hiuksia ei lähde enää niin paljon. Edelleen ovat kovin ohuet, mutta takaisin kasvu ottaa aikansa. Kampaaja sanoi kyllä viime viikolla, että minulla kasvaa hurjasti uutta tukkaa, joten hyvältä näyttää siinä suhteessa. Luulen, että suurin syy tähän on se, että sairastelun syy selvisi ja sain siihen tarvittavat lääkkeet. Syön tällä hetkellä myös biotiinia ja se kyllä vauhdittaa kasvua. Hiusveden avulla sain myös päänahkani parempaan kuntoon. Luulen, että noilla tuotteilla kasvuun saa nopeutta, mutta se ei poista itse ongelmaa, jos se on esim. kyse jostain sairaudesta yms. Kannattaa tutkituttaa itsensä tarkemmin, jos tuntuu ettei hiusten lähtö ota loppuakseen 🙂 Tsemppiä tähän, tiedän todellakin miten ahdistavaa se on!

 • Cecilia
  October 10, 2012

  Ihana asu, tykkään siitä, että noi pikku yksityiskohdat luo mielenkiintoa perusvaatteisiin! 🙂

  http://guabk.blogspot.fi/

 • KAROliina
  October 11, 2012

  Ihana laukku ! 🙂

Previous
Heavy metal
Road trip outfit