Ruskaviikkojen luottoasu

Tämä ruskea R-Collection neule ja vaaleat &Other Storiesilta ostetut farkut ovat olleet viime viikkojeni luottoasu. Se sopii ihanasti ruskasesonkiin ja on helppo stailata niin arkiseen tennarilookkiin kuin vähän siistimpäänkin asuun, kuten näissä kuvissa. Ruska on nyt kauneimmillaan, joten siitä on tietysti otettu ilo irti myös kuvausmielessä. Tämä upea vaahtera seisoo Kotkan teatterin kulmalla ja siihen piti tietysti pysähtyä eilen ottamaan asukuvat.

Muutenkin tuli eilen kuvattua koko päivän ajan kotikaupungissani, joka oli aika kivaa vaihtelua pääkaupunkiseutuun. Vaikka Helsingistä löytyy keskustan alueelta paljon upeita lokaatioita, niin välillä ne samat käytetyt nurkat alkavat puuduttamaan ja silloin on kiva hyödyntää vähän erilaisia ympäristöjä täällä kehä kolmosen ulkopuolella. Tänne kun harvemmin kukaan muu bloggaaja tai vaikuttaja eksyy kuvailemaan 😀

Nyt aloitan pakkaamaan koriskamoja kassiin, sillä meillä on vielä myöhäisillan treenit tänään. Palasin viime viikolla parketille parin vuoden tauon jälkeen ja vaikka hieman alkukankeutta olikin, niin pelaaminen maistui todella hyvältä. Se on niin ihanaa vastapainoa omalle työlle sekä myös lapsiperheen arjelle. Tunniksi saa heittää aivot narikkaan ja juosta tuttujen tyyppien kanssa pallon perässä. Samalla saa hyvän hien päälle ja sitä tulee treenattua monipuolisemmin kuin mitä pelkkä yksin juostu lenkki antaisi. Saa nähdä innostunko ihan maksamaan lisenssin tälle kaudelle ja ottaa näin ollen osaa matseihin. Osa minusta hinkuu innosta ja osa pohtii riittääkö aika & energiat. Eihän sitä toki joka ottelussa tarvitse mukana olla, mutta katsotaan nyt 🙂 Nyt tossut mukaan ja treeneihin!

Nanso coat / R-collection knit / &Other Stories jeans / Topshop boots / Gucci bag / H&M beanie / Lindex sunnies

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vauvan ensimmäinen syksy ja äidin tunteenpurkaus
Ruskaviikkojen luottoasu