Sadesäästä inspiroitunut

trench coat &OTHER STORIES / shoes ZIGN / linen shirt BIKBOK

sunnies RAY BAN / bag FURLA / watch CLUSE

Viikko alkoi taas hieman sateisemmissa ja viileämmissä merkeissä, joten laitan tässä kohtaa jakoon viimeisen toukokuun puolella kuvatun asun. Tämä yhdistelmä on sellainen, jonka voisin pukea päälleni milloin tahansa huhti-syyskuu välillä, jos mittari näyttää sen alle 18 astetta. Vaikka pillifarkut ovat nykyisin yhä harvemmin käytössä ovat mustat revityt yksilöt siitä huolimatta niitä ikilemppareitani. Pellavainen kauluspaita on niin ikään suosikkejani ja  ihanan rento sekä ryhdikäs samaan aikaan. Eikä se muuten hiosta kesäkuumallakaan! Mustia nahkapistokkaita olen pitänyt viime viikkoina paljon ja ne ovat muotoutuneet ihanasti jalkoihini.

Tämän hetken trenssimuoti on hieman erilainen kuin omistamani takki, mutta koen, että minun kropalleni sopii paremmin hillitymmät kaulukset ja kapeampi malli. Tässä huomaa hyvin miten “välillä” järki menee pinnalla olevien trendien edelle. Trenssi on klassikkotakki ja siitä löytyy niin paljon eri variaatioita väreistä ja malleista, että kannatta käyttää hieman aikaa ja vaivaa, jotta löytää sen itselle parhaan. Trenssi itsessään ei varmasti koskaan mene pois muodista, vaikka välillä siitä nostetaankin erilaisia malleja ja värejä jalustalle.

Mutta nyt täytyy sulkea läppäri ja lähteä hoitamaan muita asioita tuonne vesisateeseen. En muuten muista milloin olisin viimeksi ottanut näin tyynesti vastaan huonommat kesäkelit. Normaalisti olen ollut naama väärälläni heti aamusta alkaen jos kesäpäivät ovat alkaneet kylmiä ja harmaita, mutta tällä hetkellä koen tämän jopa miellyttävänä. Kesäsateessa on jotain hyvin kaunista ja minun on jo pitkään tehnyt mieli lähteä kuvaamaan sateen keskelle.

photos: Metti Forssell / edited by me

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Sofia
    June 14, 2017

    I just adore the colours in these images, and especially with the wall behind! Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

Previous
Kesän kauneussuosikit