Hyvää salamia n.200g / risottoriisiä 3dl / lihalientä 5dl / valkoviiniä 2,5dl / 1 sipuli / 1-2 valkosipulin kynttä / parmesaaniraastetta 1dl / tomaattimurskaa 1dl / voi nokare / tuoretta basilikaa / oliiviöljyä / kirsikkatomaatteja
Pilko sipulit. Laita kattilan pohjalle oliiviöljyä sen verran, että pohja peittyy. Kuumenna kattila ja lisää sipulit. Anna sipulien kypsyä hetki. Mittaa riisit joukkoon. Pienennä lämpöä. Aloita nesteiden lisääminen. Lisää 1-1,5 dl kerrallaan vuoroin lihalientä ja viiniä, anna nesteiden imeytyä välissä. Kun riisi on kypsää lisää tomaattimurska, voi ja parmesaani. Ota levy pois päältä ja lisää salami ja basilika. Anna hautua kannen hetki. Tarjoile kirsikkatomaattien kera.
ps. Ainakaan minun ei tarvinnut lisätä mitään mausteita, mutta maun mukaan suolaa&pippuria.

Lali
October 1, 2012Looks really, really delicious. *
Illari
October 1, 2012Voisiko tulla postaus sun vanhoista harrastuksista 😉