Sale favorites

On hieman petollista makoilla sänkypotilaana niihin aikoihin, kun alet pyörähtävät käyntiin vuorotellen eri nettikaupoissa. Sitä on vähän liiankin helppoa selailla sivuja ja klikkailla kivoja juttuja ostokoriin. Onneksi nimenomaan aleostokäyttäytymiseni on parantunut viime vuosina ihan eri tasolle kuin mitä se joskus nuorempana oli. Nykyään olen ehdottomasti sitä mieltä, että tuotetta ei tule ostaa VAIN sen vuoksi, että se on alennuksessa. Jos tuote on mieluisa ja tarvitset sitä (edes jollain tasolla), olet valmis maksamaan siitä käytönnässä myös sen täyden hinnan.

Toki kannattaa aina kytätä hyviä alelöytöjä ja mikä sen ihanempaa kuin löytää se täydellinen, etsinnässä ollut vaate tai asuste vielä alelapulla varustettuna! Itse pyrinkin aleista nimenomaan löytämään hyviä laadukkaita käyttövaatteita, joihin voin turvautua ympäri vuoden. Hyvin harvoin siis lähden esimerkiksi näistä juhannusaleista mitään kesähuituloita ostamaan, vaan mielummin satsaan vaikka ajattomaan ja laadukkaaseen nahkatakkiin (semmoinen olisi kyllä erittäin mieluinen löytö tänä vuonna).

Kokosin tähän muutamia lemppareitani Nellyn pian alkavasta alesta. Teillä on jo nyt mahdollisuus päästä hieman etukäteen ostoksille Nellyn Vip Saleen TÄNNE vipkoodilla KAISASSVIP !

 

SI MODA NELLY SALE 2015 1

1. täällä / 2. täällä / 3. täällä / 4. täällä / 5. täällä / 6. täällä / 7. täällä / 8. täällä

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Not okay