Sale Shopping

SALE1

kengät/shoes CALVIN KLEIN COLLECTION (Outnet) // takki/coat SANDRO // paita/shirt ZARA // haalari/jumpsuit MANGO // neule/knit UNIQLO // laukku/bag IRIS & INK (Outnet) // housut/pants ZARA // hanskat/gloves NINA RICCI (Net-a-Porter)

Reilu viikko sairasteltu on/offina ja nyt alkaa riittämään. Tuntuu etten saa mistään asiasta kunnolla otetta ja päivät menee vain sumussa ohitse. Tänään havahduin paniikissa siihen, että eilen olisi pitänyt olla palaverissa. Muutaman hätäisen puhelun jälkeen tajusin, että palaveri on onneksi vasta viikon päästä. Ehkä sitä tosiaan ollaan hieman loman tarpeessa. Tänään tulimme Kotkaan ja toivon todella, että saan täällä levättyä sen verran, että tauti on selätetty ensi viikolla.

Kuvituksena sairaskertomuksella alennusmyyntien parhaita paloja. Uudet mustat korkkarit, jumpsuit ja leveälahkeiset midihousut mielessä pyörähdin alkuviikosta kaupungilla (huomattavasti paremmassa olossa kuin nyt), mutta mitään näistä ei löytynyt. Yhden jutun listan ulkopuolelta kuitenkin löysin. Klassinen tarina.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • prettymurmel
  January 3, 2015

  Äh, tiedän tunteen. Mulla iskee toisinaan just tollanen epämääräinen on/off -sairastelu päälle, kun on tehnyt ja stressannut jokseenkin paljon. Vähän kuin keho haluis pakottaa lepäämään, mikä taas ottaa tehokkuuteen tottuneena vahvasti päähän… Mut sit se vaan pitää malttaa et tervehtyy. Myötätuntoa ja tsemppiä sulle!

  • Kaisa
   January 4, 2015

   Näinhän se menee! Joulu ja pienen synttärit olivat ehkä tavallaan kova puristus, vaikka eivät kovin stressaavia onneksi. Lepäsin pari ekaa päivää hyvin, kun vanhemmat ja siskot hoitivat lasta, mutta kotiin tultua ei ole taas paljon lepäiltyä. Lähdin siis liian aikaisin liikkeelle ja siitä maksetaan nyt. No ensi viikolla toivottavasti parempi olo. Maltti on valttia tässäkin 🙂

Previous
Kinuski-pähkinä-Brie