Salutorgetissa

SI MODA SALUTORGET GINA TRICOT 2

Kävin viime viikolla tutustumassa Gina Tricotin kevään Exclusive-mallistoon ja samalla nauttimassa vihreää teetä perinteisten englantilaisten herkkujen kuten skonssien kera. En ollut koskaan aikaisemmin eksynyt Salutorgettiin, mutta varsinkin heti ovelta katsottuna oikealle avautuva baari oli niin sympaattinen paikka teen nauttimiseen, että sinne on ehdottomasti mentävä joskus uudestaan. Monikerroksisella hopeavadilla tarjoiltu “Afternoon tea” on myös loistava lahjaidea esimerkiksi äidille tulevaa äitienpäivää silmällä pitäen.

SI MODA SALUTORGET GINA TRICOT 5SI MODA SALUTORGET GINA TRICOT 3

Itse mallisto oli puolestaan ns. juhlamallisto. Juhlakausihan alkaa nyt perinteisesti vapusta ja juhlavaatteet valtaavat kaupat. Ensimmäiset juhlavaatteet ovat varmasti jo myyty ja ainakin itse huomasin eilen kaupungilla miten ihmiset olivat selkeästi lähteneet “mekko-ostoksille”. Nyt taitaa nimenomaan olla se oikea hetki lähteä metsästämään asuja, kun kokoja on vielä hyvin jäljellä.

Tässä Gina Tricotin mallistossa oli hyvin hempeitä pastellinsävyjä, puhtaan valkoista, strasseja ja kaunista kimallusta. Itse ihastuin olkaimettomaan jumpsuittiin sekä valkoisiin leveälahkeisiin housuihin. Ne, jos jotkut ovat erittäin klassinen valinta juhla-asuun.

SI MODA SALUTORGET GINA TRICOT 00SI MODA SALUTORGET GINA TRICOT 1

Gina Tricot
Exclusive-mallisto
myymälöissä 28.5.2015
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Black&White