Samasta muotista

En taida nyt päästä yli enkä ympäri näistä mätsäävistä asuista. Joka puolelta tulee bongattua hauskoja sekä hyvällä maulla (!) toteutettuja yhteensopivia äiti ja lapsi -asuja. Siinä tosiaan menee hiuksen hieno raja, onko mätsääminen kivannäköistä vai ainoastaan naurettavaa.

Kuten joskus totesin niin sellaisia “Queen” ja “Princess” paitoja meillä ei tulla koskaan näkemään minin kanssa, mutta ehkä mätsäävät raitapaidat olisi ihan jees? Yhteneviä asuja rakentaessa kannattaa (pitää) muistaa, että kaikkien vaatekappaleiden ei todellakaan tarvitse mätsätä. Se yksikin juttu riittää, varsinkin jos se yksi on noin dominoiva vaate kuin esimerkiksi keltainen sadetakki. Minulta itse asiassa löytyy jo kaapista kirkkaankeltainen takki sadesäälle, mutta olisi kyllä ihan mahtava löytää minillekin vastaava. Sitten voisimme kulkea ne ja mätsäävät Hai-saappaat jalassa koko syksyn :’D Yes, Im the crazy matching lady!

Sen lisäksi, että mätsäilyssä vähemmän on yleensä enemmän, niin kannattaa myös pitää mielessä, että toinen osapuoli on vielä pieni lapsi. Lasten pukeutumisessa (ja toivottavasti aikuistenkin) mukavuus kun menee aina etusijalle. Ei ole mitään järkeä yrittää pukea lasta liian “aikuismaisiin” vaatteisiin. Yhteensopivat mustat minihameet on ihana idea, kunhan vaa lapsen hame on malliltaan ja materiaaliltaan sellainen, että hänen on siinä helppol liikkua. Alla olevasta kollaasista löytyy vielä pari muuta potentiaalista vaatekappaletta mätsääviin asuihin.

ps. kuka muu ehti kyllästyä sanaan mätsätä tämän postauksen aikana?

SI MODA PERFECT MATCH

MOM’s

striped top LEVIS / raincoat RAINS / skirt MORE & MORE / shoes ADIDAS ORGINALS / knitted dress MINIMUM / leather jacket OAKWOOD

MINI’s

striped top RIVER ISLAND / raincoat JoJo Maman Bébé / skirt MOLLY BRACKEN / shoes ADIDAS ORGINALS / knitted dress 3 POMMES / (faux) leather jacket LTB ELLEN

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Mom jeans outfit