Sandals socks or not

SI MODA DETAILS 1 MAR22 2015

Tässä havainnollistettuna yksi trendi, jonka läpilyöntiä on varmasti odoteltu kauhulla pitkään. Muistelisin, että tästä on kohuttu jo ainakin muutaman vuoden ajan, mutta jotenkin sen tuleminen on jäänyt aina hieman vaisuksi. Tänä vuonna muotiviikkojen juhlakansan joukossa oli useampikin sukkasandaalityyppi, joten olisiko nyt aika todelliselle nousukaudelle? Googlettelin tuossa vähän aikaa sitten ihan mielenkiinnosta mitä “Sandals with socks” hakusanalla löytyykään ja hakukone ehdotti minulle jatkuvasti tämän sijaan hakusanaksi “Sandals socks or not”.

Omasta mielestäni sukat näyttävät joissakin asuissa erittäin hauskoilta sandaalien kanssa, mutta se vaatii nimenomaan kivat kengät, KIVAT sukat ja näihin sopivan asun. Parasta tässä on se, että sukkien avulla Suomessakin voi jo suhteellisen varhain aloittaa sandaalikauden. Mitä mieltä te olette tästä trendistä? Kuinka monet teistä kuuluvat “or not” joukkoon ja toivovat, että kyseinen trendi jää tälläkin kertaa yhtä laimeaksi?

Seuraavaksi pääsette näkemään tämän sandaalisukka-asun kokonaisuudessaan. Nyt suljen koneen ja rentoudun sunnuntai-illan viettoon.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Camilla
    March 22, 2015

    Oon kyllä samaa mieltä – asun pitää olla just oikeanlainen et ne sukat ja sandaalit näyttää hyviltä! 😀 Mä kyllä toivoisin että tää tyyli tulis edes kerran oikein kunnolla muotiin! Itse en oo vielä yhdistelmää kokeillu, mut ehkä kesällä… Näyttää muuten tosi hyvältä toi raitasukkien ja puukokorkojen yhdistelmä! Toi vaalea farkku tekee siitä viel raikkaamman! Innolla odotan koko asua! 🙂

  • Minni
    March 23, 2015

    Itse en ole vieä oikein lämmennyt tälle muoti-ilmiölle, mutta kuten sanoit, oikein yhdistelemällä siitä voi saada ihan kivan näköisen. Kuvassa esimerkiksi olet onnistunut löytämään raikkaan ja kivan yhdistelmän1 Ehkä edelleen sukat ja sandaali tuo kuitenkin mieleen nuhjuiset tennissukat ja remmisandaalit. 😀 Pienin askelin minäkin ehkä pääsen tämän kanssa eteenpäin. 🙂

Previous
Makuuhuoneen tilanne