@ Scandic grand marina

paljettijakku Uff, toppi DIY, housut Cubus+diy, kengät ja laukku Nelly trend

Voiko ihminen oikeasti olla näin kierosti ylpeä omasta kirppislöydöstään? Eilen tuli myhäiltyä (=naurettua äänetöntä räkänaurua) muutamankin kerran paljettijakun ihailijoille. On ne kuuluisat “kirppisjumalat” näköjään joskus minunkin puolella. Mitäs muuta…niin toppi on korjattu ja vetskari pysyi tällä kertaa kiltisti kiinni koko illan. Hiusten päivitetty liukuvärjäys näkyy kerrankin kunnolla kuvissa. Omaan makuuni tummimmmat kohdat ovat vielä liian tummia, mutta vaalenevat varmasti muutamassa pesussa juuri sopiviksi.

Kiitos kuvista Veeralle!

ps. alapuolella mahdollisuus kysyä mitä vaan mistä vaan, joten heitelkäähän niitä pommeja ilmaan nyt!

XOXO
signature

What do you think?

13 Comments
 • Nanne
  June 10, 2012

  Aivan upeita kuvia susta! Vau! 🙂

 • myy
  June 10, 2012

  Siis täytyy nyt vähän hehkuttaa heh.. Sulla on kyllä ylivoimasesti paras/tyylikkäin tyyli näistä indiedayssiläisistä. Sit arvostan sitä et sulta tulee harvoin mitään tuotteenmainontalinkkilinkki- postauksia! Niistä tulee vaan semmonen materiaähky. Siis tarkotan postauksia, jotka ois omistettu pelkästään jollekkin tuotteelle, kun joissakin blogeissa niitä tulee harva se päivä… Blogeissa joissa niitä tulee harvakseltaan ne myös kiinnostaa ja ne jaksaa lukea 🙂 Koska sit ajattelee, että tän tuotteen on pakko olla hyvä, koska bloggari on omistanut tälle kokonaisen postauksen. (Okei, ei se aina niinkään mene mutta kuitenkin.)

  En tiiä mikä mun tekstin pointti oli, mutta jatka samaan malliin! 🙂

  • Casey
   June 10, 2012

   voi vitsit aikamoista hehkutusta tuli kyllä nyt 🙂 kiitän ja kumarran. Sen verran täytyy sanoa tuohon materiaaliähkyyn, että oon tosi tarkoin valikoinu mitä tuotteita haluan mainostaa täällä. Mun mielestä kaikki ei vaan sovi mun tyyliin/en usko kaikkiin tuotteisiin niin silloin ne ei myöskään sovi mun blogiin (loogista?). Ite pidän siitä, että blogi on melkein mainokseton ja semmoisena se varmasti pysyykin. Tietty välillä tulee kampanjoita yms. mutta pysyn silti uskollisena periaatteilleni 🙂 ihanaa kesää sinulle!

 • Tepsu
  June 10, 2012

  Nyt oli ihan pakko kommentoida.. Tää asu on tosi kaukana mun omasta tyylistä, enkä vois koskaan kuvitellakaan pukevani mitään tän asun osista itelleni, mutta hitto vie että näyttää ihan pirun hyvältä! Tykkään sun tavasta yhistellä juttuja ennakkoluulottomasti, välillä mietin että mitähän se on ajatellu mut sit tulee just tämmösiä jackpotteja! 😀 Ja nuo hiukset <3

  • Casey
   June 10, 2012

   Välillä tykkään ihan perus farkut + t-paita lookeista, mutta kyllä tämmöset kokeilut on enemmän minua.Eihän ne aina onnistu kaikkien mielestä, mutta joskus voi sitte tulla ihan napakymppi kuten sanoit 🙂 Kiitoksia kovasti!

 • Jenna
  June 10, 2012

  Vitsi kun oot nätti :> Todella ihania kuvia!

 • S
  June 10, 2012

  Voi Kaisa! Sulla on kokoajan vain toinen toistaan upeampia asuja, oon ihan samaa mieltä Myyn kommentin kanssa. Hienointa blogissasi on se, että tunnut tekevän niin omaa linjaasi. Blogi on parasta luettavaa silloin kun se on 100% kirjoittajansa näköinen – eikä tusinatavaraa samoilla kilpailuilla ja vaatehankinnoilla varustettuna kuin kilpasiskojen.

  PS. Aikaisemman postauksen keltainen paita on kyllä to die for. Kuin sulle tehty. 🙂

  • Casey
   June 10, 2012

   Te saatte kyllä meikäläisen punastelemaan nyt ihan urakalla! Ihanaa kuulla tämmöistä, antaa kummasti lisää intoa panostaa tähän hommaan. Kiitos 🙂

 • jessssicaaa
  June 10, 2012

  paljon oot pitkä ja paljon painat?

 • Maiju
  June 10, 2012

  Piti vain tulla sanomaan, että sulla on hirmuisen ihana pukeutumistyyli! Sellainen rohkea ja kokeileva, mutta samaan aikaan klassisen tyylikäs. 🙂 ps. Näytät näissä kuvissa tosi pitkältä!

 • kristiina
  June 10, 2012

  voi miten upea asu! tuntuu, että saat aivan kaiken näyttämään niin hyvältä!:))

 • Miia
  June 11, 2012

  Kauniit kengät 🙂

 • MiMar
  June 11, 2012

  Olis kiva tietää enemmän tosta sun hiusprojektista! Itellä vähän samantyylinen tavotteena. Mitä sävyä sun hiuksissa on jne. 🙂 WE WANT MORE!

Previous
Once again its your turn
@ Scandic grand marina