Se epäkäytännöllisin sadepäivän asu

Yleensä tarkastan aina reissuun lähtiessäni säätiedotuksen, oli reissu miten lyhyt tahansa. Tykkään mielummin olla varautunut kaikkeen, kuin vain ottaa rennosti vastaan sen mitä tuleman pitää. Tällä kertaa katsoin ajatuksissani ainoastaan tulopäivän sään, joka oli ihanteellinen tekoturkiksien käytön korkkaamisille tänä syksynä. Seuraavana aamuna samainen pörrötakki ei kuitenkaan tuntunut enää millään tapaa ajankohtaiselta, vaan olisin kaivannut kunnon vedenpitävää sadetakkia. Muita vaihtoehtoja ei tietenkään mukana ollut, vaan minun oli tänään pakko viipottaa erittäin epäkäytännöllisessä asussa koko päivä pitkin syyssateen riepottelemia Helsingin katuja. Ylläni oli tosiaan tuo pehmoinen tekoturkis, joka todennäköisesti imi vettä paremmin kuin parhaat talouspaperit.

Syysmyräkästä huolimatta saimme Saran kanssa kivat ja ajankohtaiset kuvat otettua, joten päätin jakaa ne heti täällä. Niin harvoin tulee enää jaettua päivänasuja reaaliajassa, joten tästä piti ottaa ilo irti. Äitiyspuolelta hankitut nahkalegginsit olivat minin odotusaikana ne eniten käytetyimmät “housuni” ja sama kaava näyttää toistuvan tässäkin raskaudessa. Ilmojen vihdoin viiletessä olen huomannut aamuisin tarttuvani ensimmäisenä juurikin näihin leggareihin ja muhkeaan neuleeseen. Päivän ohjelmasta riippuen jalassa on ollut joko maltillisella korolla varustetut tukevat nilkkurit tai tennarit.

Instastooriin laitoinkin jo vinkkiä, että nyt on tulevina viikkoina luvassa reippaasti raskausaikaan sopivaa pukeutumisinspiraatiota, joten jos sellainen kiinnostaa, niin kannattaa pysyä kuulolla 🙂 Toki mukaan mahtuu myös asuja, jotka toimivat hyvin raskausajan ulkopuolellakin, joten ihan pelkästään odottaville äideille nämä tulevat postaukset eivät ole missään nimessä suunnattu.

Gina Tricot jacket

H&M knit

Asos maternity leggings

L’intervalle shoe (Zalando*)

photos: Sara Vanninen, edit: me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pinnalla nyt: Villieläintassut