SI MODA SEALIFE 2015 8SI MODA SEALIFE 2015 7Tälle päivälle oli tarkoitus saada uutta asupostausta, mutta valitettavasti kaikki tämän viikon kuvausyritykset ovat menneet syystä tai toisesta mönkään. Epävakainen sää on tietysti ollut se yksi iso tekijä ja sillehän ei tunnetusti voi yhtikäs mitään. Pitää vain odotella poutaisempia kelejä tai kuvata sateessa.

Veikkaan, että tätä rataa mennään vielä “muutaman” kuukauden ajan ja ne oikeasti potentiaaliset kuvaushetket tulevat olemaan vähissä. Sen sijaan, että valittaisin siitä jatkuvasti täällä blogin puolella, olen päättänyt ideoida uusia postausideoita harmaiden ja sateisten päivien varalle. Asukuvia en tykkää kotona sisällä kuvata, mutta ruoka-, hyvinvointi- ja kauneusjuttuja on ainakin tulossa. Postaustoiveitakin saa tietysti esittää.SI MODA SEALIFE 2015 1SI MODA SEALIFE 2015 6SI MODA SEALIFE 2015 2

Nämä iloisen väriset kuvat ovat peräisin viikon takaa, jolloin kävimme Linnanmäen Sealifessa ensimmäistä kertaa. Vertailun kohteena minulla oli muutama vuosi sitten koettu Barcelonan Sealife ja täytyy sanoa, että kyllä tämä sille vertoja veti. Paikka oli hienosti rakennettu ja mielestäni ihan käymisen arvoinen, tosin melko lyhyt.

Jos ihan vaan lapsen kannalta asiaa ajattelen, niin ainakin meidän vajaa 2-vuotiaalle tämä oli jonkin sortin unelmien täyttymys. Minin ilme sisään mentäessä oli ikuistamisen arvoinen ja ne riemunkiljahduksen haikalojen tullessa kohti painuivat kyllä tiukasta myös äidin muistiin. Pelkästään näistä syistä voin lämpimästi suositella visiittiä tänne.

SI MODA SEALIFE 2015 5SI MODA SEALIFE 2015 4

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pancake dinner