SEP LIST

farkut/jeans ACNE // kengät/shoes & neule/knit ZARA // huivi/scarf MONKI // hattu/hat LINDEX // kynsilakka/nail polish CHANEL

Olen juuri matkalla hääpaikalle juhlistamaan ystäviemme ihanaa päivää ja tulin vain nopeasti julkaisemaan tämän valmiiksi rustatun postauksen. Tämä viikko ei ole mennyt ihan nappiin ja oli suoranainen ihme, että olimme koko perhe tavaroineen päivineen ajoissa autossa. Viikkoon on mahtunut mm. yksi murtunut varvas ja pesukone-episodi. Nyt on kaikki onneksi hyvin (paitsi tuo varvas!). Tyttökin menee illaksi hoitoon siskolleni, joten sitä saa pitkästä aikaa nauttia aivan rauhassa hyvästä ruoasta ja ystävistä. Mutta tässä tosiaan perinteinen haavelista syyskuulta:

Syyskuussa haaveillaan…

Isoista huiveista. Niin isoista, että ne voi tarpeen mukaan levittää poncho-tyylisesti harteille lämmikkeeksi. Omaa silmääni miellyttää eniten erilaiset geometriset kuosit. Niin yksinkertaiset ruudut kuin kirjavat etnokuositkin.

Kashmir-neuleista. Pahin virhe on ostaa kivannäköinen neule aivan surkeassa materiaalissa. Syksy on perinteisesti neuleiden aikaa, joten suosittelen nyt ehdottomasti kurkistamaan kaupoilla niihin materiaalilappuihin. Mikään ei voita unelman pehmeään kashmir-neuletta, joka sitä paitsi tuntuu ihanalta ihoa vasten, pysyy myös käytössä hyvänä!

Vajaamittaisista sinisistä farkuista. Vielä ei ole niin viileä, etteikö tarkenisi vilauttaa hieman paljasta pintaa. Nilkat paljastavat lahkeet ovat edelleen tosi freshin näköiset ja imartelevat ainakin meitä hieman lyhyempiä. Paras yhdistelmä syntyy maskuliinisten kenkien kanssa.

Herrainkengistä. Tämä kenkämalli on ehkä ainut (converse-tennarien lisäksi), joista olen pitänyt lukioikäisestä saakka. Koen maskuliiniset, matalat kengät jotenkin hyvin ajattomiksi. Niistä tulee heti mieleen lapsuus, jolloin äiti puhui aina tarvitsevansa uudet hyvät kävelykengät. No sitä nämä juuri ovat! Sujautan tämän tyyliset kengät yleensä aamulla jalkaa, jos tiedän, että edessä on pitkä päivä. Herrainkengät sopivat niin työpalavereihin, lounaalle kaverin kanssa, shoppailumaratonille tai vaikka rentoon iltatilaisuuteen töiden jälkeen.

Villaisista hatuista. Tähän en osaa muuta sanoa kuin, että huopahatut vaan kuuluvat syksyyn. Itse himoitsen perinteisen mustan fedoran lisäksi myös harmaata yksilöä!

//

These are my September wanties. Big warm scarves, cashmere knist, ankle length jeans, masculine shoes and wool hats. I want to wear this outfit right away. Oh and I need to start using black nail polish again.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Belted
September list