September looks

SI MODA SEPTEMBER LOOKS 2015

1. / 2. / 3.
4. / 5.
6. / 7. / 8.
 

Syyskuun asut yhdellä sivulla!

Ensimmäinen ajatukseni kollaasia kokoessa oli “nuo taisivat olla vaaleimmat kutrit vuosikymmeneen omassa päässäni”. Tykkäsin niistä yllättävän paljon ja olisinkin vain halunnut sävyttää väriä hieman kylmemmäksi. Kampaajalle mentäessä näin oli tarkoitus tehdä, mutta kampaaja ei “suostunut” laittamaan yhtä vaaleampaa sävyä tyveen, vaikka itse aavistelin seuraavan olevan liian tumma. Noh nyt ollaan takaisin keskiruskeassa, mutta ei tämäkään paha ole. Viimeistään ensi kesänä haluan kuitenkin vaaleamman sävyn takaisin. Vaalennuspuuhiin en ryhdy, vaan aika ja aurinko saavat tehdä sen puolestani. Haaveissa olisi sellainen kylmä vaaleanruskea tukka!

Mutta sitten itse asuihin. Omaan silmääni viime kuun asut olivat kaikki kivan erilaisia, mutta silti jotenkin hyvin minun tyylisiä? Paljon neulosvaatteita yhdistettyinä eri materiaaleihin kuten nahkaan, mokkaan ja pitsiin. Lempparijuttujani siis! Aurinkolasitkin olin suostunut jättämään useammin kuin kerran pois kasvoilta. Löytyykö näistä lempparia?

Tämä viikonloppu on muuten ollut täynnä kivoja juttuja. Ja lisää on tulossa! Eilinen päivä meni Helsingissä, mutta ajoin vielä yötä vasten takaisin kotiin, jotta olisin aamuna skarppina siivoamassa. Olemme kutsuneet illaksi kavereita kylään ja tarkoitus olisi tehdä hieman sushia. Nyt on kaupassa käyty ja siivous melkein saatettu loppuun. Ehdin vielä käydä treenamassa, jos nyt suljen koneen. Eli palataan huomenna mm. eilisten Awards fiilistelyjen kanssa.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Mikaela
    October 10, 2015

    Mun suosikit on 1, 4 ja 7! Etenkin tosta seiskan vihreen ja valkosen yhdistelmästä tykkään. 🙂

Previous
Sneak – Award look