Sequin skirt

SI MODA ASU DEC30 2014 1

pipo/beanie H&M // neule/knit SEPPÄLÄ // hame/skirt ESPRIT (siskon/sisters) // saappaat/boots OFFICE

 SI MODA ASU DEC30 2014 2SI MODA ASU DEC30 2014 3SI MODA ASU DEC30 2014 4SI MODA ASU DEC30 2014 5SI MODA ASU DEC30 2014 6

En ole mikään erityisen suuri uuden vuoden juhlija. Vuosi on meillä yleensä vaihtunut rauhallisissa merkeissä hyvää ruokaa syöden ja raketteja katsellen (ellen ole nukahtanut ennen niitä, hah). Muutamia vuosia sitten vuokrattiin mökki kaveriporukalla ja se oli kyllä ihana kokemus! Ehkä vielä jonain vuonna koetaan se uudestaan, kunhan mini tästä hieman kasvaa. Tänään vuosi vaihtuu kuitenkin ihan täällä kotona, kun vietämme iltaa oman perheen kesken. Kaapista löytyy  ainekset herkulliseen päivälliseen ja tarkoituksena olisi myös valmistaa jokin mahtava jälkiruoka.

Mutta jos sitä uuden vuoden kutsuille pitäisi laittautua, niin turvautuisin varmasti perinteiseen paljettiin. Ehkä hameen tai vaihtoehtoisesti paljettihousuihin. Hätätapauksessa pelkät näyttävät korvikset voisivat pelastaa asun. Tämä siskon joululahjaksi saama hame olisi varmasti ollut yksi potentiaalinen vaihtoehto. Tykkään hirmuisesti sen mallista ja metallinharmaasta sävystä.

Oikein ihanaa vuodenvaihdetta teille kaikille!

ps. Si Moda täyttää huomenna jo kunnioitettavat 5 vuotta!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • n
  December 31, 2014

  Oi onpas ihanan näyttävä tuo hame ja toimii juuri yksinkertaisen asun kanssa! Nuo “ylipolvensaappaat” ovat myös tosi ihanat, vähän tekis mieli itsekkin vastaavat tilata..
  Saako muuten esittää postaustoivetta? Et tietääkseni ole mikään hirveän kova meikkailemaan(?), mutta selailin vanhoja asupostauksia ja silmään pisti muistaakseni siskosi ylioppilasjuhlien asusi ja tosi kaunis silmämeikki. Mulla on myös isot, tummat silmät niin ajattelin että samantyylinen meikki sopisi mullekkin, mutta kun olen aika surkea varsinkin näissä silmämeikeissä ajattelin nyt kysäistä josko innostuisit joskus tekemään jotain postausta siihen liittyen.
  Tulipas nyt vähän pitkä ja sekava selostus..:D

  • Kaisa
   January 1, 2015

   Kiitos 🙂 Mä olen ihan rakastunut saappaisiin! Entinen nilkkurityttö on kyllä nyt käännytetty totaalisesti 😀 Ja hei meikkipostauksia on varmasti tulossa nyt talvella, kun ei oikein noita asuja pysty aina ulkona kuvailemaan. Laitan tämän siis muistiin! Mukavaa uutta vuotta 2015 sinne 🙂

Previous
Lupauksia