Sesongin juhlatyyli

SI MODA ZALANDO JUHLA OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ZALANDO 04SI MODA ZALANDO JUHLASI MODA ZALANDO JUHLA

mekko French Connection (Zalando)* // kengät Bruno Premi (Zalando)*

korut Glitter // hanskat & laukku äidin

(*saatu yhteistyön kautta)

Juhlakausi on ollut käynnissä jo tovin ja monella teistä on varmasti vielä edessä pikkujouluja ja sitten sitä varsinaista joulunviettoa. Unohtamatta tietenkään railakkaita uuden vuoden juhlia. Niin ihania kuin juhlat ovatkin, ne saavat usein aikaan asukriisejä, jotka ilmenevät erityisesti yli- tai alipukeutumisen pelkona.

Minua pyydettiin yhteistyössä Zalandon kanssa kokoamaan juhlakauteen sopiva asukokonaisuus heidän valikoimistaan. Mukana ovat myös kolme muuta bloggaajaa ja meidän kaikkien asuja voi käydä ihastelmassa Zalandon Facebook-sivuilta.

Omaa juhlapukeutumistani hankaloittaa tänä vuonna vauvamasu, joka kasvaa täyteen mittaansa sopivasti juuri joulupyhiksi. Masusta murehtimatta yritin löytää asun, jota voisin käyttää myös raskauden jälkeen. Tänä vuonna on nähty paljon 20-lukua henkiviä juhlalookeja ja -teemoja (kiitos Great Gatsbyn), joten päädyin valitsemaan tämän French Connectionin “Charleston”-mekon. Materiaali on ihanan joustavaa, mutta silti napakkaa ja suhteellisen paksua. Syvä v-aukko ja alareunan hapsut kiinnittävät huomion masusta muualle.

Perinteinen pikkumusta voi avokkaiden kanssa tuntua liian kliseiseltä ja varmalta ratkaisulta. Ilmettä pystyy helposti muuttaa esimerkiksi nilkkureilla, jotka ovat avokkaita massiivisemmat, mutta silti sopivat sirot käytettäväksi mekon kanssa. Nämä Bruno Premin nahkaiset kaunokaiset istuivat jalkaani täydellisesti ja niillä on korkeasta korosta huolimatta mukava kävellä. Kärjen kaunis muotoilu ja kultaiset yksityiskohdat ovat erityisesti mieleeni. Näitä olen itse asiassa käyttänyt jo muutamassa arkiasussakin.

Juhlalookin loppusilausta varten valitsin omasta ja äidin kaapista muutamia teemaan sopivia asusteita. Klassiset mustat hanskat ovat muuten yllättävän helppo tapa pitää kädet lämpöisenä talven juhlissa!

Lisää Zalandon juhlamuotia löydät täältä.

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Nina
  December 5, 2013

  Ihanat kengät!!!!! <3 Ja koko asu on muutenkin tosi kaunis.

  • casey
   December 5, 2013

   Kengät on kyllä niin rakkautta <3 enää en uskalla kyllä vetää jalkaan, etten vaan kaadu 😀

 • mimmi
  December 5, 2013

  Ihana asu! Kengät jo tilattu, ensimmäinen kerta muuten kun jotakin oli vaan pakko saada välittömästi kun näin tuotteen blogissa 🙂

  Kiitos ihanasta blogista, jatka samaa rataa 🙂

  • casey
   December 5, 2013

   Hei kiva kuulla, että löysit mieleiset 🙂 Toivotaan, että ne on sulle yhtä passelit kuin mulle! Ja kiitos <3 ihanaa joulun odotusta sinne.

 • Tarja
  December 7, 2013

  En ole jostain syystä pitkään aikaan tullut käyneeksi blogissasi ja nyt sinulla onkin yhtäkkiä ihana pyöreä vauvamasu! Paljon onnea! <3 Näytät todella kauniilta! Ja komppaan edellisiä: nuo kengät! Ovatpa kauniit – en vain osaa itse kävellä ollenkaan noin korkeilla koroilla, joten ihailen vain täältä kaukaa, miten kauniilta ne näyttävät 🙂 Kaikkea hyvää loppuraskauteesi ja ihanaa joulun odotusta!

Previous
Jouluinen Helsinki
Sesongin juhlatyyli