She comes in colors

takki 2hand, mekko Zara, kengät Vagabond, laukku Kölnistä

“Ooh, Kaisalla on tänään punaista päällä”

“Missä oot ollu kun sun tukka on noin?”

Tämän päivän lookki taisi yllättää tuttunikin monella tapaa. A. Niinä harvoina kertoina, jolloin puen väriä se huomataan HETI. B. Niinä harvoina kertoina, kun en odota saavani mitään maata mullistavaa kampausta aikaiseksi ihmiset luulevat, että olen käynyt kampaajalla. Kampauksesta kuulette lisää myöhemmin, mutta pari juttua asusta. Takki on todellista Finn fashionia ja niskalapussa lukee “Kaunotar”. Laatu on yhtä vankkaa kuin suomalainen mäntymetsä. Taisi maksaa aikoinaan kaksi euroa. Mekko sen sijaan on kesän aleista löydetty. Miten paljon tykkäänkään sen yksinkertaisesta mallista ja kultaisista niiteistä selässä.

XOXO
signature

What do you think?

11 Comments
 • Marika
  September 24, 2012

  Nätti asu ja kampaus tosiaan näyttää ihan kampaamon tuolista tehdyltä. Oisitpa ehtinyt laittaa ohjeet siitä ennen huomista työhaastatteluani. Olisi siihen nimittäin ihan täydellinen. 🙂

  • Casey
   September 24, 2012

   Voi ei, en taida ehtiä. Oon käyttäny tossa apuna semmosta “banaanihiuskampaa” 😀 onkohan se edes sana. Joka tapauksessa beauty departmentillä on vähän samantyylinen ohje, johon tuota kapistusta ei edes tarvita: http://thebeautydepartment.com/2012/08/a-fine-frenchy/ . Tuolta löytyy myös muita tosi kivoja kampausideoita. Onnea haastatteluun!

   • Marika
    September 26, 2012

    Kiitos vinkistä. 🙂 Ei ehtinyt haastatteluun, mutta eiköhän kampaukselle löydy muukin tilaisuus. 🙂

 • Sandra
  September 24, 2012

  Mistä kirppikseltä saa noin makeita takkeja kahella eurolla?!? mekko on myös ihana!

  • Casey
   September 24, 2012

   Kotkasta oon ton ostanu muutama vuosi sitten 🙂 kiitos!

 • Maria
  September 24, 2012

  Onpas kiva asu 🙂 Tykkäilen sekä punaisesta jakusta että mekosta ! Etenkin mekosta 🙂 🙂 hihii !

  http://dejiss.blogspot.com

  – Maria

 • Idu
  September 25, 2012

  Ihana asu, voisin kotiuttaa takin ja mekon heti! Omistushaluista matkijaa tietenkin kismittää että kumpaakaan ei taida löytää peruskaupasta ostamalla.. Vai oiskohan tota mekkoa hyvä tuurilla vielä jossain?

  Ps. Juuri helsinkiläistyneenä haluisin kysellä tiedätkö jotain pääkaupunki seudun parhaista kirppariaitoista? Olen kuullut suosituimmista, mutta ne kun eivät aina ole niitä parhaimpia niin ajattelin kysäistä josko osaisit neuvoa. Loistavia löytöjä sä ainakin osaat tehä!

  • Casey
   September 25, 2012

   En tiedä yhtää voisiko mekkoa olla vielä jossain, mutta vastaanvanlaisia voisi ehkä Zarasta löytyä. Itse käyn harvemmin pääkaupunkiseudulla kirpparikierroksilla. Parhaat löydöt teen yleensä Kotkasta, mutta kyllä täältäkin niitä voi tehdä. Tikkurilassa ja Itäkeskuksen tuntumassa olen käynyt muutamilla kirppiksillä. Vallilassa asuessani kiersin siellä pienempiä kirpputoreja. Isoilta tunnetuilta voi löytyä joskus jotain, mutta minusta todelliset aarteet eksyvät aina pienemmille ja syrjäisemmille kirppareille 🙂

 • Saaramaria
  September 25, 2012

  Upeat ykityiskohdat tuossa mekossa!:) Ja laukku on aivan upee!

 • Hanna
  September 25, 2012

  Vaikka mun ja sun tyyli ei muuten juuri kohtaakaan, tykkään sulla silti monista yksittäisistä vaatekappaleista, kuten tästä jakusta, joka näyttää todella siistiltä ja hyväkuntoiselta käytettynä ostetuksi!

  Kirppistely on kyllä parhaimmillaan aika kiva harrastus varmaan, jos on sillä asenteella, että haluaa tehdä vain “löytöjä” (kuten tuo jakku) eikä osta jokaista viiden sentin rääsytoppia, joka on myynnissä. Ehkä pitäisi itsekin alkaa kierrellä 🙂

Previous
Good old friends
She comes in colors