One short year ago

SI MODA LAST AUTUMN 1 SI MODA LAST AUTUMN 3 SI MODA LAST AUTUMN 12SI MODA LAST AUTUMN 5 SI MODA LAST AUTUMN 8 SI MODA LAST AUTUMN 13SI MODA LAST AUTUMN 10 SI MODA LAST AUTUMN 11 Kuvia aika tarkalleen vuoden takaa. Kovinkaan vanhoja nämä eivät siis ole, mutta tuntuu kuin näistä olisi ikuisuus. Paljon on ehtinyt tapahtua. Silmiinpistävin ero ovat tietysti nuo pitkät hiukset, joita ikävöin välillä kovastikin. Lyhyt tukkamalli oli kokemuksena hieno, mutta kyllä tunnen oloni niin paljon kotoisemmaksi noilla pitkillä.

Näiden kuvien fiilis on kaikesta huolimatta hyvin samankaltainen mitä nyt. Syksy on kauneimmillaan. Taidan siis lähteä nauttimaan aurinkoisesta viikonlopusta samantien!

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • kissthesky
  September 14, 2013

  Pakko kommentoida tuota hiusasiaa, niin ihanat kuin pitkät hiukset ovatkin, lyhyempi tukka sopii sinulle ehkä jopa paremmin! Lyhyempi malli tuo tietynlaista tyyliisi sopivaa särmää olematta kuitenkaan raju. Hiustyylisi on tällä hetkellä jotenkin erityisen raikas ja chic! 🙂 Pitkä tukka siintää kuitenkin myös omissa haaveissani, joten ymmärrän kaipuusi. Tsemppiä kasvatukseen!

  • casey
   September 14, 2013

   🙂 kiitos ihanista sanoista! En epäile etteikö nämä lyhyet minulle sopisi, mutta olo on vaan niin kotoisa pitkissä. Mutta hieno kokeilu kaiken kaikkiaan, ei olisi koskaan tullut leikattua ellei olisi ollut pakko. Tsemppiä myös sinulle hiusten kasvatukseen, biotiinilisällä saa nopeammin tuloksia aikaan!

 • Susanna89
  September 14, 2013

  Hienot laukut

 • milla
  September 16, 2013

  Hei! Ei nyt asiani tähän postaukseen liity, mutta mietin että missä sun dubai postaukset ovat? olisi kiva lukaista ne kun olen aatellut lähteä sinne päin talvella 🙂 kahlasin koko travel linkin, mutta ne postaukset päättyvät vuoteen 2012 :/
  kiitos jo etukäteen 🙂

 • emmi / NO FASHION VICTIMS
  September 18, 2013

  Siis mä en kestä tota kuvaa, missä hattu päässä ja farkkurotsi harteella. Jään joka kerta vaan tuijottamaan. Ihan järkyttävän kaunis. Useemmin ton väristä huulipunaa!

  • casey
   September 18, 2013

   Voi apua en kestä sun mahtikommenttaja, kiitti ihana! ps. tänään oli just tota punaa huulilla :>

 • Minna
  September 21, 2013

  Ihania kuvia ja upeita asuja! Sulla on kyllä aivan mahtava oma tyyli 🙂
  Opiskelen itse nyt toista vuotta Metropoliassa samaa alaa ja toivon, että oma tyylinikin kehittyisi opintojen myötä 🙂 kurkkaa blogini ja jätä vaikka kommenttiakin!

  http://minna-rose.blogspot.fi

  • casey
   September 21, 2013

   Kiitos 🙂 ja hauska kuulla, että oot myös valmistumassa vestonomiksi, tsemppiä opiskeluihin!

Previous
Täytetty ciabatta
One short year ago