SI MODA MINI – VANS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUusi blogisivusto vaatii mielestäni myös hieman uudistusta postausten saralla. Päätin aloittaa tässä syksyllä muutamat uudet postaussarjat ja yksi niistä on Si Moda Mini. Otsikko kertoo varmasti heti, että nyt puhutaan minin tyylistä. Tyttö alkaa olla siinä iässä (ja sen kokoinen), että enää ei pueta niitä perinteisiä vauvavaatteita, vaan aletaan pikkuhiljaa siirtyä taapero-osastolle. Näytän myöhemmin mitä ihanuuksia löysin Lontoosta, mutta sitä ennen keskitytään kenkiin.

Kävimme aikaisemmin tällä viikolla tsekkaamassa Cape Universalin ystävämyynnit (jotka jatkuvat viikonlopun yli!) ja siellä tuli viimeistään todettua, että omena ei todellakaan ole pudonnut kauas puusta. Mini on yhtä hulluna kenkiin kuin äitinsäkin. Muita blogityttöjä ihan nauratti, kun hän konttasi pitkin lattioita ja kiljahteli kenkävuorien edessä. Hän ei osannut päättää mihin suuntaan sitä lähtisi ja millä kengillä leikkisi ensin. Suuri valinnanvaikeus iski myös äidille, kun valitsimme tytölle ensi kevääksi tennareita. Mukaan lähti mm. tämä parivaljakko:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsille löytyy Vanseja yhtä mahtavissa kuoseissa ja väreissä kuin aikuisillekin, mutta mikä parasta, niissä on mietitty myös sitä puettavuutta ja käyttöä. Esimerkiksi noihin slip on -malleihin on nyt lisätty myös tarrakiinnitykset, jotta ne on helpompi pukea lapsen jalkaan. Itse suosin tällä hetkellä muutenkin tarramalleja, sillä kummallakaan meistä ei riitä hermot nauhakenkien pukemiseen. En ole asiantuntija mitä lasten kenkiin tulee, mutta koen, että Vanseissa on kumminkin tukeva ja pitävä kumipohja. Jos nilkalle kaipaa lisää tukea, niin löytyy myös korkeampia malleja. Talveksi löysimmekin ihan mahtavan korkeavartisen mallin, jossa on lämmin karvasisus. Näillä kelpaa minin kulkea kylmemmilläkin keleillä!

//

I decided to start a couple new blog post series here in new address. First one to go is called “Si Moda Mini”. As you can see it will include super cute photos about my little girl’s style. Here are some cool Vans shoes she got earlier this week. I wouldn’t mind having them in my size too.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

CAPE UNIVERSALIN YSTÄVÄMYYNNIT

LA 4.10 9-18 JA SU 5.10 9-17

Kiviaidankatu 2 c, Helsinki

 

(kengät saatu/shoes gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Terhi
  October 4, 2014

  Voi mitä ihania kenkiä : )) niin suloisen pieniä!

 • Laura
  October 4, 2014

  Näihin pikkuihmisten kenkäasioihin juuri viikko takaperin tutustuneena oli pakoo tulla vinkkaamaan, että suositukset pienten kengissä ovat itseasiassa melkeinpä “tukevan ja pitävän” vastakohtia. Olin itsekin yllättynyt tästä, sillä oletin, että nimenomaan tukevat kengät olisivat pikkujaloille parhaat. Totuus kuitenkin on se, että mitä paljasjalkaisempi meininki, sen paremmin pieni jalka saa kehittyä. Itse siirryin siltä seisomalta 1v ikäisellä pojallani käyttämään arkena lähes ainoastaan nahkatossuja, joiden idea on olla liukastusesteenä ja toki nahka myös suojaa jalkaa. Me kävellään nahkatossuilla jopa ulkona, koska meillä täällä Washingtonissa on vielä lämmintä ja kuivaa. On meilläkin kyllä sitten converseja ja muita “hienompia” kenkiä jos oikein ykköset päällä lähdetään. 😀 Talveksi on vielä kengät mietinnässä, mutta toistaiseksi mielen päällä on stonz-bootsit, jotka ovat enemmänkin pehmoiset toppatöppöset ja täten antavat jalan vapaasti olla. 🙂

  Kauhea tilitys tästä tuli, mutta ajattelin, että kun kerrankin jostain jotain tiedän niin jaan tietoa eteenpäinkin 😀

  No oli miten oli, nää vansit on ihan törkeän söpöjä 😀

Previous
Puhtaat valkoiset lattiat