SI MODA LONDON ASU4 5SI MODA LONDON ASU4 1SI MODA LONDON ASU4 10SI MODA LONDON ASU4 2SI MODA LONDON ASU4 3

takki/jacket GINA TRICOT* // kengät/shoes ZARA // t-paita/t-shirt GINA TRICOT* // shortsit/shorts BIKBOK* // huivi/scarf mummon vanha/gradma’s old // laukku/bag COS

(*saatu/gifted)

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan perinteisiä kuulumisia. Aloitetaan sillä, että minulla on eilisestä asti ollut aivan jäätävä suklaahimo 😀 Siis niin paha, että pengoin vielä yhdentoista aikaan illalla kaappeja siinä toivossa, jos jostain tulisi vastaan edes joku pieni patukka. Ei tullut. Sen sijaan löysin nutellaa, jonka totesin parin lusikallisen jälkeen hieman oudon makuiseksi. Päiväys oli mennyt helmikuussa. Yritin helpottaa makeanhimoani syömällä rasiallisen viinirypäleitä, mutta tulin niistä vain vihaiseksi. Äsken kävin ostamassa kolme suklaalevyä ja ajattelin vielä leipoa jenkkityylisiä suklaakeksejä. Kerran kun herkutellaan, niin herkutellaan sitten kunnolla.

Maha on kyllä valmiiksi jo killillään, kun päivällä kokkailtiin pitkästä aikaa yhdessä ruokaa kotona. Tämä viikonloppu on itse asiassa ollut ensimmäinen, joka vietetään ihan kokonaan täällä uudella asunnolla. Viime kuu oli sellaista paikasta toiseen juoksemista, että jälkeenpäin hieman hirvittää. Jotain tästä kiireestä kertoo sekin, että vasta tänään saimme asennettua ensimmäiset kattolamput tänne. Viikonlopun aikana tuli myös kierrettyä hieman sisustusliikkeitä ja nyt alkaa olla kuviot siltä osin selvillä. Päätimme tehdä tämän projektin huolella ja ensin suunnitella mitä kaikkea ja minkälaisia huonekaluja sekä esineitä tarvitaan ja vasta sitten ryhtyä ostopuuhiin. Tosin päätimme myös hieman tuunata ja rakentaa itse, jotta saamme kodista hieman persoonallisemman. Voisin seuraavaksi hieman valoittaa teille minkä tyyppistä sisustusta ollaan tänne kaavailtu.

Asusta vielä pari sanaa. Nämä ovat tosiaan edellisten tapaan otettu Lontoossa ja kuvaajana toimi tällä kertaa Linda. Pakko heti hehkuttaa Lindan kameraa ja erityisesti tätä linssiä (85mm 1.2). Olen suorastaan mykistynyt siitä, miten kaunista jälkeä se tekee. Kovasti tekisi mieli hankkia vastaava itsellekin, jos mokoma olisi edes himpun verran edullisempi. Asu itsessään oli hyvin perinteinen valinta minulta. Yksinkertainen mustaharmaa-kokonaisuus pienellä tvistillä. Olen joskus aikaisemminkin blogissa hehkuttanut näitä silkkisiä “neliöhuiveja”. Niillä saa nopeasti muokattua simppeleistä asuista hieman mielenkiintoisempia. Oma mummoni oli melkoinen huivi-ihminen ja häneltä olenkin perinyt lähes kaikki lempparihuivini.

//

This outfit is typical me. The black and grey combo with a little twist. Those square silk scarves are like the easiest way to give a little extra for the outfit. Quick and simple. My grandma was a huge fan of scarves and most of my favorite scarves have belong to her before. Thanks to her my collection is pretty unique.

Kuvat/photos: Linda Juhola

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Black cowboy