Sinä olet minun siskoni

Vaikka olenkin kahden vaiheilla tykkäänkö kyseisestä biisistä vai en, päätin laittaa sen tämän päivän otsikoksi. Se sattui sopimaan hyvin aiheeseen, olen nimittäin tänään viettänyt päivää siskon kanssa. Kävin aamulla katsomassa siskon matsin. Sen jälkeen vaihdettiin siistimpää vaatetta ylle ja suunnattiin Amarilloon syömään. Kotkasta ei kummoisia ruokapaikkoja löydy, mutta täytyy myöntää, että tämän päivän chevre-burger oli todella hyvää.

Minulla oli jalassa uudet farkut, yhdet niistä parin päivän takaisesta kollaasista. Kuten näkyy päädyin Monkin sinisiin Sally jeanseihin. Ovat muuten aika ihanat. Lisää kuvia niistä tulossa pian. Ihanaa lauantai-iltaa xx

ps. olen ehkä hieman katkera tuon kaunokaisen upeasta tuuheasta tukasta <3

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Marant-ish
Sinä olet minun siskoni