Sisustusinspiraatio: Makuuhuone

Web

Ajattelin tässä aloitella kotimme sisustuspostauksia sillä, että kerron hieman inspiraationi lähteistä. Minkälaista fiilistä olen hakenut, mitä huonekaluja ja esineitä olen etsinyt jne. Seuraavassa vaiheessa keskitytään sitten niihin lopullisiin huoneisiin, vaikka eihän sisustus välttämättä koskaan ole täysin valmis. Se voi olla jatkuva prosessi, joka ei ikinä pääty.

Tutustutaan ensimmäisenä meidän makuuhuoneeseen, joka suureksi hämmästyksekseni saattaa jopa valmistua ennen muita huoneita. Syy siihen saattaa olla se, että se oli oikeastaan ainut huone, josta minulla oli hyvin tarkka visio. Sain eräältä lukijalta vinkin miettiä tarkkaan mitä tyyliä tai minkälaisen fiiliksen sisustukseen haluan ja lähteä sen pohjalta rakentamaan huoneita. Makuuhuoneeseen halusin “moderni Lappi” -fiiliksen, jossa yhdistyisivät skandinaavinen vaalea puu, lumenvalkoiset lakanat, pehmät taljat ja näyttävä kattokruunu. Halusin huoneen olevan hyvin pehmeän oloinen, johon valaisin toisi tarvittavaa ryhtiä. Kaikki lähti nykyisestä sängystämme ja siihen löytämästäni päiväpeitosta. Lopputulos alkaa pian hahmottumaan ja se on juuri niin ihanan unenomainen kuin toivoin.

Suurin hankintamme kattokruunu on yhä vaiheessa, kuten myös haastavin projektimme oven rakentaminen. Kyllä, rakennamme siihen oven. Makuuhuoneessa ei ole koskaan aikaisemmin ollut ovea ja päätimme haastaa itsemme rakentamaan siihen hieman erilaisen ratkaisun, vaikka saranat olisivat olleet valmiina tavallista ovea varten. Siitä ja muista huoneista lisää myöhemmin!

kuvat: oma Pinterest / Zara Home

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Venla
    November 30, 2014

    Jos kuvassa olevan tyylistä lamppua etsitte, niin kirpputori voisin olla paras vaihtoehto. Niissä oikeasti vanhoissa huonekaluissa on se oikea rustiikkisuus ja vanhuus, jota uusissa vanhoiksi tehdyissä ei ole:). Tampereella Pyynikissä on yksi kirpputori, Amurin kirppis, joka on yksi suomen lemppareistani. Siellä päin talot ovat muutenkin arkkitehtuurillisesti kauniita ja mielenkiintoisia. Ja kotkan kirppikset ovat myös, kuten ehkä tiedätkin, mainioita:)

Previous
Postaustoiveita?