Sitruunapastaa ja savulohta

SI MODA RUOKA SITRUUNA PASTA SI MODA RUOKA SITRUUNA PASTASI MODA RUOKA SITRUUNA PASTA

Iskä savusti tälle tytölle sunnuntaina kokonaisen lohen kotiin viemisiksi ♥. Kalaa on nyt syöty urakalla monta päivää putkeen. Eilen oli vuorossa sitruunainen savulohipasta. Ohje kuului näin:

täysjyväspagettia / savulohta / 1 avokado / puolikas sitruuna / 5 rkl voita / 2 valkosipulin kynttä murskattuna / merisuolaa / pippuria

Keitä pasta ohjeen mukaan. Poista sillä aikaa ruodot kalasta ja paloittele pieneksi. Pilko myös avokado ja valkosipulin kynnet. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu valmiiksi. Siivilöi pasta ja jätä sivuun odottamaan (älä anna jäähtyä). Sulata voi kasarissa, mutta älä ruskista. Lisää valkosipulit, mutta älä taaskaan ruskista. Ota kasari levyltä ja lisää koko ajan sekoittaen sitruunan kuori ja mehu. Varo paakkuuntumista! Lisää pasta samantien kastikkeen joukkooon, mausta merisuolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi savulohi ja avokado. Koristele maun mukaan persilijalla / kirsikkatomaatteilla / ruohosipulilla yms. 

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
  • JonnaH.
    September 18, 2013

    Nyt tuli nälkä. Pasta on niin herkullista ja nopeaa ruokaa, että kukaan ei voi perustella, miksi mieluummin lämmittää eineksiä mikrossa. 🙂

    • casey
      September 18, 2013

      AIVAN! mulla meni tähän 10 min. 6minuuttia keitin pastaa ja 4 minuuttia meni kastikkeeseen ja siihen, että ruoka oli nenän edessä. Ja mikä nautinto verrattuna eineksiin!

  • Mizi
    September 18, 2013

    Ihanan näköistä!! 😀

  • Piritta
    September 21, 2013

    Testasin ja oli huikean hyvvää! Kiitos tästä 🙂

Previous
September wanties