Skinny Scarf

SI MODA ASU MAR10 2016 6Mistä tietää, että olet kohdannut vanhan hyvän ystävän? Siitä, että vaikka viime näkemästä on useampi kuukausi, tuntuu kuin olisitte nähneet eilen. Ja siitä, että olette molemmat onnistuneet pukeutumaan mustavalkoisiin vaatteisiin ja hetken trendiasusteeseen, kapeaan pitkään “skinny”-huiviin 😀 Jep, oltiin hyvä näky Saran kanssa aamiaispöydässä.

SI MODA ASU MAR10 2016 4 SI MODA ASU MAR10 2016 2Skinny huivien suosio on noussut tämän vuoden puolella ihan uusille leveleille ja niitä tuntuu olevan tarjolla nyt useammallakin merkillä. Itse omistan näitä kolme kappaletta ja kaikki ne ovat itse tehtyjä. Tai voiko sitä nyt sanoa itse tehdyksi, jos olet leikannut kankaasta suikaleen ja huolitellut reunat? Kaipa sitä voi.

Joka tapauksessa näiden teko on niin vaivatonta, että jos mieleistä ei löydy kaupasta tai et vain yksinkertaisesti halua uhrata siihen kovinkaan paljon rahaa, suosittelen suuntaamaan kangaskauppaan. Omasta mielestäni parhaiten tässä toimii ohut sifonkikangas. Se on melko haastava huolitella, mutta esimerkiksi rullapäärmettä tekevä paininjalka sopii siihen mainiosti (toki saumurillakin asia hoituu).

SI MODA ASU MAR10 2016 7SI MODA ASU MAR10 2016 3SI MODA ASU MAR10 2016 1Aikaisemmilla kerroilla olen yhdistänyt skinny-huivit juhla-asuihin (täällä ja täällä), mutta tällä kertaa kokeilin sitä arkisemmassa asussa. Valkoinen kauluspaita sopii huivin kanssa hyvin yhteen, kun jättää napittamatta muutaman ylimmän napin. Tällöin kaulanauhan ja paidan väliin jää pieni ihokaistale, eikä kokonaisuus ole liian raskas.

Helpoin tapa lähestyä tätä trendiä on yhdistää saman värinen kaulanauha ja yläosa. Tällöin ilme pysyy hyvin maltillisena. Mustavalkoisella yhdistelmälläkään ei voi mennä pahasti metsään, mutta värien kanssa pitää jo hieman miettiä. Itsekin olen tähän asti pitäytynyt vain mustissa ja valkoisissa huiveissa, mutta äsken bongasin Pinterestistä muutaman loistavan inspiraation värikkäämpien huivien kera. Täytyy ehkä kokeilla sellaista seuraavaksi.

ps. Ei hätää, jos joku luuli, että näissä kuvissa näkyy uusi tukkani. Oh boy, tässä oltiin vasta matkalla kampaajalle ja sen näköinen on reuhkakin. Huomenna näätte uudistuneen tukan 🙂

SI MODA ASU MAR10 2016 5

shirt MARKS&SPENCER (similar HERE, HERE) / coat ZARA / scarf DIY (similar HERE)

shoes NILSON (similar HERE) / sunnies RAY BAN (HERE)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
At the moment