Small Getaway

Näihin kuviin tiivistyy aika hyvin viime viikonlopun fiilikset. Päätettiin siskon ja kaverin kanssa lähteä ekstemporee Helsinkiin yöksi, kun poikkeuksellisesti meillä jokaisella sattui olemaan vapaa viikonloppu ja saatiin kutsut yllätyssynttäreille. Aika harvoin tulee nimittäin tilaisuuksia viettää tällaisia pikkulomia porukalla, ainakaan tällaisella aikataululla. Minä tarrasin samantien kiinni silmiini osuneeseen hyvään hotellitarjoukseen ja järjestin minille lapsenvahdin.

Lauantaina saavuin hotellille ensimmäisenä ja päätin samantien heittäytyä kunnolla lomamoodiin käymällä vaahtokylvyssä. En edes muista milloin olisin viimeksi ammeessa istunut. Pitäisi ehkä harrastaa sitä useammin, sillä se on niin kovin rentouttavaa. Tulevan talomme yläkerran kylppäriin periaatteessa amme mahtuisi, joten pitää ehkä harkita ihan tosissaan sellaisen hankkimista.

Kylvyn lisäksi viikonlopun kohokohtia olivat ehdottomasti hyvä ruoka, hotellin muhkea sänky, hyvä seura ja tietysti ne yllätyssynttärit, joihin lähdin kerrankin ilman kameraa. Myös illan asu jäi siinä tohinassa ikuistamatta, mutta eipä tuo haittaa. Viikonlopun tarkoitus oli viettää aikaa ystävien kanssa, eikä niinkään kuvailla. Pitkästä aikaa sai laittautua oikein kunnolla ja vaihtaa vähän vapaalle. Eilen ei jostain syystä väsyttänyt yhtään, mutta tänään oli lieviä vaikeuksia päästä ylös sängystä. Tämä ei siis todellakaan ole ollut mikään energisin maanantai mutta onneksi tälle päivälle ei ollut sovittuna mitään palavereita tai kuvauksia. Muut hommat kun saa kätevästi hoidettua tarpeen tullen vaikka kotisohvalla yöppärissä.

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Jaana
  March 27, 2017

  Ihana idea! Mikä tämä kaunis hotelli on? Mielellään tuossa miljöössä viettäisi viikonlopun 🙂

  • Kaisa
   March 28, 2017

   Tää oli Hilton Strand 🙂 Yllätyin tosi positiivisesti hotellista. Ainakin näin sunnuntaina aamiainen oli tosi hyvä!

 • Sofia C.M Hellström
  March 28, 2017

  Hej och god morgon från Zurich! Gud va snyggt, härliga bilder! önskar dig en underbar start på veckan! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

Previous
Bloggaajan tulevaisuus?