Kesällä roihahtanut rakkaus vihreän sävyjä kohtaan pysyy näköjään vahvana vielä syksyn edetessä. Tummasta metsänvihreästä ja maanläheisestä khakivihreästä ollaan kuitenkin siirrytty hieman ylellisimpiin sävyihin. Silmissäni kiiluvat nyt smaragdit.

Jalokivivärit ovat tämän syksyn trendivärejä ja tietysti erityisen pinnalla pikkujoulusesongin nostaessa päätään, mutta smaragdinvihreä väri toimii mielestäni oikein hyvin myös arkipukeutumisessa. Se tuo ihanaa luksuksen tuntua ja toimii hyvin väripilkkuna muuten värittömissä asuissa. Erityisen hyvältä sävy näyttää mielestäni hieman erikoisemmissa materiaaleissa kuten mokassa, nahassa ja tekoturkiksessa. Juhla-asuihin puolestaan sopii hyvin materiaaliksi smaragdinvihreä pitsi tai tafti. Pitsissä tuo vihreän sävy on kerta kaikkiaan hurmaava ja taftissa sen jalokiviominaisuus pääsee todella oikeuksiinsa, kun materiaali taittaa niin kauniisti eri valoja.

SI MODA INSPIRAATIO SMARAGDI

Erityisesti seuraavat vaatekappaleet/asusteet tässä värissä houkuttelee:

– tekoturkikset (takit ja kaulukset)
– muut päällystakit esim. villakangas- ja nahkatakit
– jumpsuitit
– juhlamekot/hameet
– pienet laukut
– nilkkurit
 

Innostus vihreää väriä kohtaan on tullut hieman yllätyksenä itselleni, vaikka olenhan omistanut jo vuosia useammankin vihreän vaatteen. Minulta löytyy itse asiassa myös yksi smaragdinvärinen iltapuku (tafti/viskoosi), jonka tein ystävieni häihin neljä vuotta sitten. Sattuuko joku vielä muistamaan nämä kuvat? Kuvat ja meikki laittavat hieman hymyilyttämään, mutta mekkoon voisin kyllä pukeutua ihan koska vaan. Nyt vaan äkkiä kehiin jotkut juhlat, joihin näin fiinin asun kanssa sopisi mennä! Samalla voisi ottaa tuosta vanhasta mekosta kunnon kuvat tänne blogiin…

kuvat: Pinterest, Topshop, Gina Tricot, Net-A-Porter

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Liian tiukat