Ensimmäisen kommenttini Snapchatista oli jotakuin “blaah” ja päänpyöritys päälle. Siskot snäppäilivät menemään jo hyvissä ajoin ennen minua. Itse en ollut kuullutkaan koko sovelluksesta ennen, kuin he näyttivät minulle kuinka se toimii. Miten melko pieni ikäero voikaan tehdä näin suuren eron sometietämyksien (ja -taitojen) välille? Tunsin itseni niin mummoksi, kun he joutuivat opetettamaan minua kädestä pitäen miten sovellus toimii.

Alkuun en Snapchattia aktiivisesti käyttänyt, vaikka huomasin sen suosion leviävän bloggaajien keskuudessa. Nyt sitä tulee snäppäiltyä päivittäin ja sen helppous on kiilannut muiden somekanavien edelle. Ehkä se myös jollain tapaa tuli juuri sopivaan saumaan paikkaamaan sitä blogeista ja instasta kadonnutta kotikutoisuutta. Instagramikin on nykyään enemmänkin CV kuin kivojen kuvien kollaasi, ainakin aktiivisesti ja työkseen päivittävillä. Itsekin olen tietoisesti siistinyt instakuviani jo pidemmän aikaa. Mutta ah, siitä päästääkin ihanan siivottomaan Snapchattiin. Vielä olen ollut hieman arka höpöttelemään videoita, mutta kuvapäivityksiä tulee niin likaisista tiskeistä aina meikittömiin koti-ilta selfiehin asti. Snäppäilettekö te?

SI MODA SNAPCHAT

Olen yrittänyt melkein viiden viikon ajan kuvata (kunnon kameralla) “päivä kanssani” postausta, mutta hektisen arjen keskellä en koskaan muista aloittaa hommaa heti aamusta. Snapin puolelle on sen sijaan helppo päivittää arkimenoja tuon tuosta. Ne, jotka siis kaipailevat enemmän sitä arkisisältöä, suosittelen lisäämään nimeni seurantalistalle. Vielä tähän saakka seuraajillani ei ole ollut mahdollisuutta lähettää minulle snäppejä takaisin, mutta ajattelin tehdä tähän tänään muutoksen. Olisi kiva kuulla teidän fiiliksiä, mielipiteitä ja löytää kohtalontovereita (esim. noista haltijakorvista). Joten laittakaahan kuvia ja videoita tulemaan.

Minut löytää Snapchatista nimellä CASEYKAISA!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Neila
  October 16, 2015

  Itekin sytyin snäppäilyyn vähän myöhässä, mutta nyt se tuntuu tosi kivalta. Varsinkin niiden videoiden katsominen ja tekeminen. Kuvat tulee helposti skipattua yli. Eli rohkeesti vaan videoiden pariin!

  Ja ei se snäpin käyttö oo taidoista tai iästä kiinni. Se vaan on tosi epälooginen applikaatio, kun vertaa vaikka helppokäyttöiseen Instagramiin.

  • Kaisa
   October 19, 2015

   Yritän skarpata videoiden kanssa 🙂 Ja totta, epälooginen todellakin! Vieläkin mietityttää muutama asia siinä 😀

Previous
Neljässä sukupolvessa