“Kaisa siä ku tykkäät kaikist erikoisist taiteellisist jutuist ja haluut aina kuvata niin tuuppa ulos”

“Kato miten lumi sulanu auton ikkunan päält”

” Näyttää ihan taikinalta”

Välikevennyksen tarjosi kevätaurinko ja ja auton tuulilasi.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • erika
  March 13, 2012

  snow art indeed! 🙂

 • Hanna Alissa
  March 13, 2012

  Hihii miten hauska! Minäkin tykkään tällaisista jutuista 🙂

 • Nora
  March 13, 2012

  Jo jonkun aikaa olen blogiasi seuraillut ja huomasin että opiskelet AMKssa tällä hetkellä vestonomiksi! Ihan mielenkiinnosta kysyisin että missä tätä alaa opiskelet? Itse olen nimittäin valmistunut vaatetusalan artesaaniksi ja nyt opiskelen ensimmäistä vuotta vaatetusmuotoilua!On kiva bongata ihmisiä jotka on niin kiinnostunut samoista asioista. Varsinkin kun ompelutaito on nykyään aika harvassa!:)

  • Casey
   March 13, 2012

   🙂 opiskelen Metropolian AMK:ssa Tikkurilan toimipisteessä! Opiskelin sitä ennen vuoden pukuompelija linjaa ammattikoulussa, mutta päästyäni sisään lopetin sen kesken. Meidän koulutusohjelma ei mitenkään painotu ompeluun, vaan meillä korostetaan enemmän mallistosuunnittelua ja alan markkinointia. Ompelu on oma pieni harrastukseni ja taidot on opittu äitiltä tai itsekseen. Mutta jeejee ompelukokemuksia on aina kiva jakaa!

   • Nora
    March 13, 2012

    Joo niin tuolla muotoilu puolella korostetaan myös nimenomaan mallistonsuunnittelua, ihan pieni osa on vaan sitten protojen ompelua. Nykyään on niin monta nimikettä noille koulutusohjelmille vaikka ihan samoja asioita opiskellaan. Istekkin on ihan pihalla että miksikä sitä sitten oikeen valmistuu!:)

Previous
Easy food
Snow art