Snow White

SI MODA ASU MAY9 2013 SI MODA ASU MAY9 2013 SI MODA ASU MAY9 2013 SI MODA ASU MAY9 2013SI MODA ASU MAY9 2013

housut / pants Nelly trend // hapsutoppi / top Katri/n // bomberjakku / bomber jacket Sfera // kengät / shoes h&m // päähine (kaulakoru) / hair piece diy

Kävin eilen illalla katsomassa Mirkka Metsolan upean syysmalliston näytöksen. Snow White nimeä kantava mallisto on tehty yhteistyössä kuvataiteilija Rita Hillin eli Jenni Ritamäen kanssa. Näytös oli niin upea, että en pystynyt keskittymään lainkaan kuvien ottamiseen. Erityisesti musiikki oli niin lumoava, että uppouduin täysin näytöksen vietäväksi. Varmasti törmäätte vielä näytöskuviin muissa blogeissa ja eiköhän täälläkin tule vielä malliston osia vilahtelemaan.

Itse pyyhälsin paikalle hirveällä kiireellä, mutta olinkin loppujen lopuksi jopa liiankin ajoissa. Olisin surutta voinut kuluttaa minuutin pidempään peilin edessä. Meikkaus jäi nimittäin puolitiehen, mutta eipä se ripsipidennysten kanssa paljon haittaa. Pärjää oikein hyvin vähemmälläkin ehostuksella. Päässä minulla oli erikoinen viritys eräästä viime vuonna tehdystä kaulakorusta. Alan jo hieman kyllästyä tähän tukkaan (:D) ja oli pakko keksiä jotain piristystä. Sitä paitsi tähän on tullut kuukaudessa lisää pituutta huimat 2 senttiä (hurraa!!) ja malli on jo hieman uloskasvaneen näköinen.

Kuvista vielä sen verran, että kyllä huomaa kuka on ollut kameran takana. Näitä voisi luulla jopa studiokuviksi, joihin on mennyt hieman enemmän aikaa kuin 7 minuuttia. Kiitos Veera!

XOXO
signature

What do you think?

14 Comments
Previous
Sunny day
Snow White