takki Asos, paitis h&m, farkut Monki, laukku Pariisista, kengät Vagabond

Minulle sattui eilen pieni unohdus. Jätin nimittäin kaikki päivittäin käyttämäni kosmetiikkatuotteet ja meikit Kotkaan. Ne ovat tänään saapuneet pikalähetyksellä Helsinkiin, mutta kyllä sitä tunsi hetken aikaa itsensä avuttomaksi. Miten noin pieni asia voikaan näytellä niin suurta osaa elämässä? Sitä luulee ettei ole riippuvainen mistään, mutta odotappas vaan, kun sinulta otetaan jotain pois. Sama pätee puhelimiin (varsinkin älypuhelimiin).

Eilen pesin sitten kiltisti kasvoni vartalosaippualla ja rasvasin perusvoiteella. Aamulla löysin laatikosta vanhan kulmakynän ja helmiäispuuterin, niistä syntyi päivän meikki. Jos jotain positiivista tästä unohduksesta hakeen, niin laittautumiseen ei mennyt kuin minuutti.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Ansma
  December 4, 2012

  Sulla on ihan mielettömän ihana tyyli! Tässä asussa tykkään etenkin farkuista ja takista :: ) Sun pukeutuminen on niin inspiroivaa; esim. oon nähny tollasia revittyjä farkkuja tosi monesssa blogissa mutta sen sun farkkupostauksen jälkeen itelle tuli pakottava tarve hommata hieman löysät, revityt, korkeavyötäröiset farkut vaikkakin hommasin ne kirpparilta eurolla ja tuunasin ite :: )

  • Casey
   December 4, 2012

   Voi kiitos 🙂 Mäkin yritin etsiä kirppareilta, mutta ei löytynyt sopivan kokoisia tai sitten jos löytyi, niin malli ja väri ei täsmännyt. Oon metsästänyt näitä housuja sen verran kauan, että ihan hyvällä omalla tunnolla ostin sitten uudet. Mutta ihanaa, että sulle löytyi omat niin edullisesti!

Previous
Gina Tricotin kevättä
Snowy