Sohvapöydän tarina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko, kun pohdiskelin täällä minkälaisen sohvapöydän tilaisin kotiimme? Tilaus lähti, pöytä tuli ja pöytä meni. Valkoinen Bailey-pöytä oli kaunis, mutta ei meidän olohuoneeseen sopiva. Se ei minua haitannut, sillä olin pari päivää ennen kyseisen pöydän saapumista bongannut tori.fi sivustolta erään aarteen.

Aito marmorinen sohvapöytä irtosi 30 eurolla (!!) ja siinä vaiheessa eivät edes väärän korkuiset jalat haitanneet minua. Hain pöydän kotiin heti, kun palasimme Sveitsistä ja aloitin raivokkaasti metsästämään uusia jalkoa/jalkaa. Sattumalta huomasin, että seuraavana viikonloppuna Modeo järjestäisi ystävämyynnit, joiden aikana myös normaalihinnoista saisi -15%. Ystävämyynneistä olisi toki voinut löytää vaikka mitä muitakin aarteita, mutta itse lähdin paikalle vain ja ainoastaan hakemaan kromattuja Tick-pöydänjalkoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pohdimme myyjän kanssa pitkään soveltuisivatko ne painavan marmoritason kannattamiseen, mutta emme löytäneet mitään painosuositusta valmistajalta. Totesimmekin, että on syytä reklamoida, jos marmori onnistuu jalat vääntämään. Jännityksellä kiiruhdin kotiin uusien pöydänjalkojen kanssa ja takki vielä niskassani aloitin niitä asentamaan. Ne loksahtivat paikoilleen ensi yrittämällä ja nostimme pöydän pystyyn mieheni kanssa. Jalat pysyivät tukevasti pystyssä, eikä vääntymisestä ollut tietoakaan.

Lopultakin oli sohvapöytä-jahti saatu päätökseen. Lopputuloksesta olen aivan äärimmäisen iloinen ja mielestäni se päihittää kaikki aikaisemmat vaihtoehtoni kirkkaasti. Ja millä hinnalla? Jaloille jäi hintaa alle 150 euroa ja levylle se naurettavat 30 euroa. Täydellinen sohvapöytä alle kahdella sadalla! Mitäs te pidätte?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Olen laittamassa huomenna (viimeistään tiistaina) myyntiin Canonin järjestelmäkameraani (600D) ja ajattelin hihkaista siitä ensin täällä. Eli jos kiinnostusta löytyy, niin laittakaahan sähköpostia tulemaan ([email protected]). Kamera on moitteettomassa kunnossa, kaikki osat ovat tallella tanskan kielisiä ohjekirjoja myöten ja mukaan tulee rungon lisäksi zoomillinen perusobjektiivi! Lisätietoja/hintaa voi kysellä meilitse.

XOXO
signature

What do you think?

10 Comments
 • Juuls
  November 23, 2014

  Pöytä näyttää todella hienolta! En erityisemmin pidä marmorista, mutta tässä pöydässä näyttää upealta! 🙂 voisin ottaa itsekin jos olisi tilaa. 🙂

 • Sofia F
  November 23, 2014

  Upealta näyttää! 🙂

 • Bella
  November 24, 2014

  Hei, minkä merkkinen tuo valkea matto on? 🙂

  • Kaisa
   November 24, 2014

   Se on ostettu Askosta ihan vähän aikaa sitten 🙂 merkkiä en muista :/

 • Elina
  December 10, 2014

  Ihana pöytä!! <3 Mistä muuten tuo pöydällä oleva pallo maljakko on peräisin? 🙂 Ihastuttava..!

  • Kaisa
   December 11, 2014

   Maljakko on peruja mummoltani 🙂 alkuperää en valitettavasti tarkemmin tiedä! Mutta ihan kuin olisin nähnyt vastaavia Stockmannilla (SIA tms. merkillä?).

 • M.
  December 11, 2014

  Aivan ihanalta näyttää! Ja mikä upea löytö.

 • Hele
  November 27, 2015

  Hei,

  Suunnittelen samanlaista pöytää ja mietin pöytälevyn halkaisijaa, mikä tämän pöydän halkaisija on?

  • Kaisa
   November 27, 2015

   En nyt tähän hätään saanut tarkkaa mittaa, mutta veikkaisin n. 90cm halkaisija. Alle metrin kuitenkin 🙂

 • susanne
  January 25, 2016

  Moikka! Minkä kokoiset nuo teidän tick jalat on, onko m vai s kokoa? Mietin vastaavanlaisten hankkimista, mutta mietityttää jalkojen korkeus 🙂

Previous
Ensimmäinen jauhelihakeittoni