laukku 2hand (Benetton), huulipuna H&M

En tiedä kuka on päättänyt, että kesä 2012 on the kirpputori-kesä, mutta tämä alkaa olla jo vähän epäilyttävää. Olen tehnyt ihan mahtavia löytöjä viime kuukausina. Eilen kävin pikavisiitillä Kotkassa ja poikkesin Pelastusarmeijan kirpparille. Myyjä oli juuri hinnottelemassa tätä kaunokaista, kun minä iskin silmäni siihen. Ensin kiinnitin huomiota kirkkaanpunaisen ja viininpunaisen väriyhdistelmään. Sitten tajusin sen olevan kiiltonahkaa, täysin ehjä ja melkein käyttämätön. Lähempi tarkastelu kertoi sen vielä olevan Benettonin laukku ja pienellä piirretty hinta sai suupieleni hymyyn. Ryntäsin kassalle, jossa myyjä virnisti minulle: “Arvasin ettei se tule tuossa kauaa olemaan”. Tasan 20 sekuntia laukku oli vapaata riistaa.

En ole mikään värien suurin rakastaja, mutta tämmöisistä pienistä väripilkuista minäkin tykkään. Syksyksi haaveilinkin “jotain punaista” ja “jotain kiiltonahkaista”. Mitäs te tykkäätte? Hit or miss?

ps. pysykäähän kuulolla, koska seuraavaksi minulla on luvassa jotain ihanaa teille! Ei valitettavasti ihan vielä niitä hääkuvia, mutta jotain muuta kivaa. Lupaan.

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Hanna
  August 14, 2012

  Ihana! Paljonko maksoit?

 • Heidi
  August 14, 2012

  Just meinasin tulla kyselemään että jokooo nähdään sun hääpuku, mutta maltetaampa vielä odotella 🙂 Ihana laukku tämä myös! hitti hitti.

 • Maria
  August 14, 2012

  Hit, absolutely! Ja täällä kans ootellaan jo innokkaana hääkuvapostausta. 😉

Previous
Shiny silver shimmer
Something red