Someton vappu

Kuinka teidän vappu sujui? Kuuluiko siihen niitä perinteisiä elementtejä, munkkeja, simaa ja ilmapalloja? Entä oliko teillä etäjuhlat ystävien tai sukulaisten kesken? Monelta olen kuullut, että poikkeusoloista huolimatta vappu oli todella onnistunut ja omalla tavallaan ikimuistoinen 🙂 Toivottavasti myös siellä!

Meillä vappu kului pitkälti samalla kaavalla kuin edelliset kahdeksan viikkoakin. Toki pöydästä löytyi vappuherkut ja vappupäivänä katoimme piknikin omalle terassille. Lämmin sää helli useampana päivänä (paitsi tietysti tuon piknikin aikana), joten ulkoilu oli taas pääosassa vappuviikonloppuna. Isommalle tytölle yritin järjestää jotain pientä kivaa ekstraa, sillä hän oli kovin surullinen päiväkodin perinteisten vappujuhlien jäädessä tänä vuonna väliin. Onneksi mm. jäätelöautolla käynti ja videopuhelun avulla itse valitut vappupallot piristivät hänen mieltä. Aloitimme myös hänen kanssaan rakentamaan ylijääneestä puutavarasta pientä kioskia, jossa hän voisi kesän tullen myydä vaikka mehua 🙂 Tästä projektista hän on aivan älyttömän innoissaan. Lupaan näyttää lopputuloksen, kunhan kioski valmistuu.

Vappuna tuli pidettyä myös parin päivän totaalinen sometauko, jonka myötä myös suhteellisen aktiivisesti päivittämäni IG storykin hiljentyi. Joskus tekee kyllä niin hyvää olla totaalipimennyksessä edes hetkisen ja pitää kaikki kamerat pois käsistä. Kuvia vapustamme ei siis ole nyt tarjolla, mutta niiden sijaan ajattelin näyttää teille nämä eilen kuvatut kampanjakuvat, jotka olivat sen verran ihania, että halusin ne täälläkin jakaa (vaikka tämä postaus ei tosiaan ole maksettua sisältöä).

Tuntuu, että meidän pieni vauva on kasvanut tässä pandemian aikana jo ihan isoksi tytöksi, joka kävelee, ymmärtää puhetta (näin halutessaan) ja puhuu itsekin jo jonkin verran. Joka päivä huomaan hänen menevän askelia kehityksessä eteenpäin, mutta onneksi haikeuden sijaan tunnen silkkaa onnellisuutta. Minulle vauva-aika ei kummankaan kohdalla ole ollut sitä ihaninta aikaa, vaan olen nauttinut paljon enemmän elosta hieman isomman tytön kanssa. En malta odottaa mitä kesä tuo tullessaan ja minkälainen mieletön persoona tästä tyypistä vielä kehittyy. Ainakin alku lupaa todellista sketsihahmoa, joka saa muun perheen nauramaan joka ikinen päivä!

Tästä tuli mieleen, että viime viikkoina on ollut ihan parasta huomata, miten tytöt ovat alkaneet leikkimään yhä enevissä määrin keskenään. Isosiskolta vaaditaan vielä pitkää pinnaa leikkeihin, mutta pikku hiljaa ne luonnistuvat paremmin ja paremmin. Tämän hetken hittejä ovat legot, itse tehdyt majat, hippa- ja piilo-leikit. Niistä on meidän päivät juuri nyt tehty! Kivaa viikkoa sinne 🙂

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
DIY – Testissä saumausvaahtotrendi
Someton vappu