2 pussia tuoretta pinaattia (n.150g) // 3 dl vehnäjauhoja (itse laitoin tällä kertaa 2dl + 1dl riisijauhoja, mutta osan vehnäjauhoista voi korvata hyvin myös jollain muulla) // 7dl maitoa // 3 munaa // 1tl suolaa // 1/4dl sulatettua margariinia
Pese pinaatin lehdet ja paista ne voissa pannulla. Siirrä pannu sivuun. Sekoita kulhossa maidon joukkoon munat, jauhot ja suola. Lisää viimeisenä margariini ja paistettu pinaatti. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia. Kaada löysähkö seos leivinpapereilla vuoratulle pellille ja paista 225°C asteessa n. 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Anna pannukakun hieman jäähtyä ennen täyttämistä.
Tonnikalatäyte ja rullan kasaaminen
1prk tonnikalaa // 1/2 purkkia raejuustoa // loraus majoneesia // n. 5cm pala kurkkua pieninä kuutioina (voi käyttää myös suolakurkkua) // mausteita oman maun mukaan (suolaa, pippuria, valkosipulia, ruohosipulia yms.)
Sekoita täytteen aineksi kulhossa. Levitä pannukakun toiseen reunaan revittyjä salaatinlehtiä ja tonnikalatäytettä. Rullaa pannukakku kääretortun tapaan tiukaksi paketiksi. Leikkaa sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja nauti!
Maukasta viikonloppua kaikille!
ps. Muistattehan, että blogini muuttaa 1.10.2014 ja löytyy sen jälkeen osoitteesta www.simoda.fi!! Laittakaahan jo nyt uusi osoite muistiin.

What do you think?
You must be logged in to post a comment.