Sporty casual

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU JUNE6 2014 00OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 shortsit BikBok* // kengät Zara // reppu H&M // paitis JC // toppi Adidas // kello Calvin Klein

(*saatu blogin kautta)

“Avaan sotkunutturan ja haron hiuksiani auki. Puolet päätyy samantien takaisin ponnarille. Käkkärä tukka roikkuu epäsiistin näköisenä takana. Suoristamiseen ei ole kunnolla aikaa, joten käyn ainoastaan latvat läpi muutamalla nopealla vedolla. Pörröisyys ei ole lähtenyt mihinkään, joten yritän epätoivoisesti siloittaa hiuksia arganöljyllä. Nyt näyttää vähän paremmalta. Huulipuna löytyy sopivasti lipaston nurkalta. Sipaisen sitä hieman huulilleni, laitan aurinkolasit nenillä ja kiiruhdan ulos. Huomaan unohtaneeni autonavaimet, joten juoksen takaisin sisään. Samalla näpyttelen puhelimella Jannille viestiä, että olihan sopivaa ilmestyä paikalle lipokkaissa. En lukenut kutsua kunnolla. Katsahdan vielä peiliin ennen lähtöä. Asu on kieltämättä erittäin sporttinen, mutta mikäli tilaisuuden luonne vaatiin, niin voinhan aina napittaa paitani kokonaan kiinni…”

Eilinen päivä olisi voinut olla todellinen fiasko ellen olisi ryhdistäytynyt salamannopeasti ja päättänyt sittenkin lähteä hetkeksi tuulettumaan Jannin kanssa ulos. Edellinen yö ei ollut niitä parhaita ja päiväkin oli pahasti ajautumassa fiaskon puolelle, mutta tämä muutaman tunnin aivojen nollaus (juoruaminen) teki eilisestä jopa ihan onnistuneen. Kävimme piipahtamassa rennoissa grillibileissä, joissa juhlistettiin uutta Only&Sons-vaatemerkkiä. Meille molemmille tuli suuri hinku järjestää omat kesäjuhlat ulkona. Ehkä täydellisellä kelillä, grilliruokien tuoksulla ja hattarakoneella (!) oli jotain tekemistä asian kanssa.

Ainiin, lipokkaat, urheilutoppi ja napittamatta jätetty kauluspaita eivät olleet laisinkaan huono valinta.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • meri
  June 6, 2014

  Mistä Zarasta noi ihanat sandaalit on? Kun mä oon nähny vaan valkosia…

  • casey
   June 7, 2014

   Nää on tuotu Espanjasta, mutta oon kyllä ihan Aleksanterinkadun myymälässä nähny 🙂 voi tietty olla, että ne on myyty loppuun!

 • Linda
  June 7, 2014

  Ihanan rennot shortsit. Kiva kuvauspaikka muuten 🙂

  • casey
   June 7, 2014

   Eikö vain? Fiilistelin tuota värikästä puistonpenkkiä!

Previous
Tää on kaunis päivä, olen sopivasti onnellinen
Sporty casual