Tulin vain laittamaan kuvia eräästä pikku ompelusta, jonka tänään nopeasti tein. On pitänyt jo jonkin aikaa tehdä tuosta pallokuosisesta hapsukkaasta jotain. Se miltä malli näyttää oikeasti päällä ei ehkä tule tästä selkeästi esille, mutta eräänlainen superiisi lörttöneule on kyseessä. Kaavan muoto sen sijaan näkyy hyvin, eli jos joku haluaa lähtä kokeilemaan, niin leikataan halutun levynen suorakaide ja siihen vähän pääntietä. Hihoiksi alaspäin kapenevat suorakaiteet (huom. hihat tehty kaksin kerroin).
Yritän saada tästä piakkoin kuvaa päällä, koska silloin se näyttää ehkä vähän järkevämmältä, mutta mitäs tykkäätte ensivaikutelmasta?
Huomen aamulla rynnätään esittelemään meidän ryhmätyön mallistoa Espoon sairaalalle ja mä oon niin hitsin onnellinen, että se on viimein valmis! Ens viikolla ois vielä yksi tentti ja tehtävän palautus mutta sitten alkaa joululoma <3 aijaij can’t wait!
xoxo
Casey
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Anonymous
  December 8, 2010

  päällä näyttää varmasti kivalta, tommoset teltat on lähes aina kivoja! 🙂 mielenkiinnolla ootan miltä toi kangas näyttää päällä, näyttää veikeeltä!

 • satusatusatu
  December 9, 2010

  Mulla kans samat fiilikset tuon koulun suhteen. Tänään business english suullinen tentti, yksi videon editointi ja ensiviikolla vielä yhden raportin kirjoittaminen ja ruotsin aine. Sitten se on joululoma! Toki täynnä töitä mutta koulustressi helpottaa hetkeksi. Jaksamista Kaisa :)Ja pallopaita näyttää üüübermukavalta :)http://satusatusatu.livejournal.comSatu

 • kattry
  December 9, 2010

  Toi vaikuttaa aika hauskalta, kuten eka Ano sanoikin, telttamalliset onkin melkein aina kivoja!! 🙂 En malta oottaa kuvaa siitä sun päällä.Tänään tuli koru postissa, kiitos vielä tosi paljon! 🙂

 • Casey
  December 9, 2010

  Anonyymi, kiitti:)Satu, älä muuta sano! Mulla vielä pikkuisen hommia ja sit lepo! Kiitti:)kattry, kiitos:) yritän kuvata sen heti tilaisuuden tullen! Ja ihanaa että sait sen viimein,loppu hyvin kaikki hyvin:)

Previous
Pre Christmas
Spotty