Spring 2015 outfits

SI MODA SPRING OUTFITS 2015 4SI MODA SPRING OUTFITS 2015 2SI MODA SPRING OUTFITS 2015 1SI MODA SPRING OUTFITS 2015 3

Kevään 2015…

Paras tyyli: Kevyt trenssi+sirot korot (tähän kohtaan se sydänsilmäemoji)

Suosikkivaatteeni: Varmastikin joku noista kevyistä trensseistä. Eniten on tullut pidettyä valkoista ja khakin väristä.

Paras ostos: Varmastikin tuo Coccinellen laukku, jota kannan harvase päivä mukana, koska siihen mahtuu kaikki tavarat kameraa myöten.

Suurimmat fiilistelyt: Hassua ehkä, mutta fiilistelin tällä kaudella todella usein ihan perusasuja. Blogiinkin taisi tulla useampi postaus tästä aiheesta. Farkut ja t-paidat kunniaa!

Pahin moka: Tämä ei nyt varsinaisesti ole moka, mutta parit villimmät kokeilut eivät näin jälkeen päin ehkä olleet ihan ominta minua. Esim. tuo punaisen tiiliseinäkuvan asu. Joskus on kuitenkin ihan hauskaa kokeilla erilaisia tyylejä vai mitä?

Lempiasu: Ihan ensimmäinen näistä tai sitten tuo sinisellä farkkuhameella varustettu asu.

Taas oli aika kasata yhteen kuluneen kauden asut. Mikä on teidän suosikkinne? 

Tämä neljä kertaa vuodessa asujen niputtaminen on muuttunut kuvaustahdin myötä hieman haastavammaksi. Tällekin keväälle oli kertynyt asukuvia lähemmäs 50. Osa toukokuun asuista odottaa vielä drafteissa julkaisua, joten ehkä jatkossa olisi parasta tehdä koonti aina kuukauden jälkeen.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Heidi
    June 7, 2015

    Monta niin hyvää asua. Mutta alarivissä keskimmäinen, jossa päälläsi on pitsipaita ja revittyä farkkua niin nätti <3. Tykkään pitsipaidan isosta kuvioinnista. Tausta sopii mielestäni tosi hyvin tähän asuun. Niin rauhallinen kuva.

Previous
Denim Overdose