Street Gastro

Olin muistuttanut itseäni koko kesän, että minun täytyy vihdoin käydä koemaistamassa Street Gastron täytettyjä leipiä. Viikonloppuna tuli oiva tilaisuus hoitaa tämä pois kesän to do-listalta. Olin kuullut leivistä paljon hyvää ja ymmärsin kaiken hehkutuksen heti ensimmäisellä haukkauksella. Suuri rakkauteni konstailettomaan ruokaan jatkaa siis kasvuaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gastron lyhyehköltä listalta löytyy siis neljällä eri täytteellä valittavissa oleva leipä. Alle kympin hinta ja erittäin tuoreet raaka-aineet. Nettisivujen mukaan leivät leivotaan samana päivänä ja raaka-aineet ovat kotimaisia. Lisukkeiksi saa mm. ranskalaisia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me valitsimme kana- ja härkäleivät. Ensin ajattelin kanan olevan suuri suosikkini mausteiden (minttu, korianteri ja kumina) vuoksi, mutta maistettuani härkää olin myyty. Marinoitu sipuli oli TAIVAALLISTA. Molemmat toki maistuivat niin hyvältä, että nuolin sormilleni valunneet kastikkeetkin. Menen ehdottomasti hakemaan tällaisen leivän uudestaan. Ehkä testaan vegeä, koska siinä näyttää yhdistyvän kana- ja härkäleivän lisukkeet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

STREET GASTRO

Katariinankatu 4 / Sofiankatu 3

00170 Helsinki

(huom. myös kaksi muuta toimipistettä!)

 
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Jasmine
  August 11, 2014

  Street Gastro on kyllä huippu! Suosittelen ehdottomasti karitsaa. Maistoin itse Flowssa kanaa, eikä se mielestäni ollu ollenkaan niin hyvää kuin aiemmin syömäni karitsa. 🙂 Härkää pitääkin kokeilla ensi kerralla!

  • casey
   August 12, 2014

   Ooh mä en nähny sitä edes listalla?! Kuulostaa hyvältä 🙂

 • Mikko
  August 11, 2014

  Kävimme tuolla myös yksi kesäilta iltapalalla. Herkullista ja sisäpiha on hauska! Pitäisikin käydä siellä joku ilta nyt kun on vähän pimeämpää – lampuilla vuorattu puu näyttää varmasti upealta.

  • casey
   August 12, 2014

   Mä mietin ihan samaa, että pakko päästä uudestaan hämärällä! 🙂 tosin panikoin jo miten sen puun kävis ukkosella 😀

Previous
Old new dress
Street Gastro