Striped mini

SI MODA ASU4 ITALIA 5

Vielä löytyy asukuvia reissusta. Nämä kuvat napattiin juuri ennen ajomatkaa Italian Rivieralle. Minimitasta huolimatta tämä trikoinen mekko on ihan älyttömän mukava päällä ja siitä syystä sen automatkalle valitsinkin. Vaakaraita on myös yllättävän suopea yläosan siron mallin ansiosta.

Eilen pääsin taas pitkästä aikaa valokuvaamisen makuun täällä Suomessakin, kun sovittiin Saran kanssa kuvaustreffit. Tuttu kuvauspari ja aina yhtä hervottomat jutut takasivat kyllä leppoisan pari tuntisen. Loppuviikollekin on luvassa vaikka mitä kivaa ohjelmaa. Ensin ystäväperheemme tulee meidän kanssa Kotkaan viettämään toivottavasti aurinkoista kesäpäivää ja perjantaina suuntaan kaveriporukalla Turkuun elämäni ensimmäisille festareille. Onhan sitä joka vuosi oltu Kotkan Meripäivillä, mutta varsinaisella festarialueella en ole vielä tähän päivään mennessä koskaan käynyt. Ruisrock 2015 täältä tullaan! (Tähän kohtaan se apina-emoji, jolla on kädet silmien päällä, koska tämä tyyppi on aivan ulapalla kaikista festarikäytännöistä :D)

SI MODA ASU4 ITALIA 4SI MODA ASU4 ITALIA 2SI MODA ASU4 ITALIA 1SI MODA ASU4 ITALIA 7SI MODA ASU4 ITALIA 6

mekko/dress TOPSHOP (Zalando*)
kengät/shoes 2HAND
aurinkolasit/sunnies MANGO
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • sinpukka
    July 2, 2015

    Tykkään, upea ja yksinkertainen kokonaisuus, varsinkin toi yläosan leikkaus miellytti silmää kovasti 🙂
    Ja nyt kun taas ihailin hiuksiasi näissä kuvissa niin pakko kysyy, että oletko jo kertonut blogissa enemmän siitä hoitoaineesta/shampoosta joka toimii ikäänkuin hopeashamppoona ruskeille hiuksille. Muistan, että joskus aiemmin keväällä kerroit siitä täällä ja mietin että olenko ihan kokonaan missannut minkä nimistä se tuote oli.

Previous
Quick stop – Verona