Stripes and espadrilles

SI MODA ASU JULY24 2015 2Puhuin jo edellisten asukuvien yhteydessä, että tämän kesän suosikki väriyhdistelmä on ollut ehdottomasti valkoinen, kultainen ja (khakin) vihreä. Tässä tulee siitä taas yksi harvinaisen selkeä esimerkki. Valkoiset shortsit ja raitapaita yhdistettynä vihreään trenssiin sekä kultasomisteisiin asusteihin.

Tällainen kesätrenssi on muuten ihan mahtava lyhyiden shortsien kanssa. Rannalla voi huoletta viilettää minimittaisissa housuissa, mutta kaupungilla tulee kyllä alaston olo, jos ei ole mitään siinä takareisiä peittämässä. Tässäkin kohtaa on ilmeisesti tultu vanhaksi, kun nuorempana oli lähinnä se mentaliteetti, että mitä lyhyempi sen parempi.

SI MODA ASU JULY24 2015 6SI MODA ASU JULY24 2015 11SI MODA ASU JULY24 2015 5Jos vaatteiden kohdalla on kesän aikana suosittu tiettyjä lemppareita, niin on myös kenkien. Näissä kuvissa näkyy uusin kenkäparini, jonka bongasin Tallinnan aleista pari viikkoa sitten. Muita kenkiä en tälle kesälle ole ostanut ja hyvä näin. Nämä uudet espadrillot sekä vanhat tennarit ovat olleet kovimmassa käytössä. Korkkareita ei minun jaloissani ole paljon nähty, ellei yksittäisiä juhlatilaisuuksia lasketa. Kai sitä iän karttuessa tulee myös mukavuuden haluisemmaksi 😀

SI MODA ASU JULY24 2015 0SI MODA ASU JULY24 2015 03SI MODA ASU JULY24 2015 8Pakko vielä kertoa, että olen viime viikkoina nauttinut jotenkin suuresti kesäpukeutumisesta, vaikka mitään helteitä ei olekaan nähty. Ehkä nämä “viileämmät” kelit ovat olleet aika otollisia pukeutumisen kannalta. Shortseissa on pärjätty, mutta kevyet pitkähihaiset ja neuleet ovat myös olleet oiva vaihtoehto.

En silti kiellä ettenkö odottaisi niitä superlämpöisiä kelejä alkavaksi. Sormet ristiin, että ensi viikon sääennuste pitäisi vihdoin paikkaansa. Tällä kertaa siihen on poikkeuksellisen vahva usko, koska edessä häämöttää Meripäiväviikko ja se tunnetusti on se yksi kesän aurinkoisimmista ja lämpimimmistä. Meripäivämenojen lisäksi olisi ihana päästä veneilemään, uimaan maauimalaan ja ehkä käymään minin kanssa vesipuistossakin. Neiti kun rakastaa vesileikkejä yli kaiken!

SI MODA ASU JULY24 2015 1SI MODA ASU JULY24 2015 04SI MODA ASU JULY24 2015 9top GAP (similar here, here, here) / espadrilles RIVER ISLAND (here)

jacket GINA TRICOT (similar here, here) / hat H&M / sunnies RAY BAN

photos: Metti Forssell / edited by me

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Maria
  July 25, 2016

  Tuli mieleen et voisitko tehdä aikuisen naisen kesäpukeutumisesta postauksen? Esim just festareihin ja muihin kesän muihin menoihin. Epäilen et minun lisäksi moni muu pähkäilee mitä laittaa, kun pitäisi olla siistiä ja rentoa. Ja kun suomen sää on mitä on…. Tuntuu et hankalaa.

  • Kaisa
   July 25, 2016

   Festaripukeutumisesta on kyllä tulossa postauksia pian 🙂 En tiedä mitä haet tuolla “aikuisen naisen kesäpukeutumisella”, mutta jos tarkoitat, että ei mitään pikkutoppeja ja miniminimekkoja, niin sitten ollaan varmasti samoilla aaltopituuksilla 😀 Mulla on tässä kuukauden sisään 3 festarit tulossa, joten itselläkin jo aivot raksuttaa pukeutumisen suhteen!

Previous
Only love songs