SI MODA TYYLI IKONI 2013Viimeiset, kovin syksyiseltä tuntuneet päivät olen potenut vaateahdistusta ja inspiraatiot puketutumiseen ovat olleet vähissä. Tulisi jo kauniit kevätkelit, niin voisi oikeasti pukeutua kivasti, eikä vain kuvia varten kärvistellä. Minä olen jättänyt kärvistelytkin väliin, koska en koe, että niistä olisi mitään hyötyä kenellekkään. Huomiseksi on kuitenkin luvattu auringon pilkahduksia, joten ehkä uskaltaudun taas asukuviin.

Sitä ennen saatte kuvatulvan tästä kauniista naisesta, josta on viimeisen vuoden aikana tullut uusi tyyli-ikonini. Venäläissyntyinen Miroslava Duma on varmasti monelle teistä tuttu. Hän on aikaisemmin työskennellyt Venäjän Harper’s Bazaarin toimittajana. Tällä hetkellä nainen toimii freelancer-toimittajana ja tekee juttuja moniin eri venäläisiin muotilehtiin.

Erityisen paljon minua viehättää tällä hetkellä naisen hiustyyli. Hänellä on myös ollut pitkä tukka kuten itselläni, mutta en voi olla hämmästelemättä kuinka hyvältä hän näyttää myös lyhyemmissä. Vaatteista ja muusta tyylistä ei varmasti tarvitse sanoa sen kummempaa, tämä “taskukokoinen” nainen voi pukea aivan mitä tahansa päälle ja näyttää silti hyvältä. Eiköhän näillä kuvilla saada taas kiinni omasta pukeutumisinnosta.

kuvat: useista eri lähteistä

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Siskon tyyliin 2
Style icon