Style Snapshots

Edellisen postauksen (asu)kuvat olivat omastakin mielestäni hienot ja onnistuneet, mutta ihan joka päivä tuollaisia ei oteta. Eikä pidäkään ottaa 🙂 Olen nauttinut todella paljon somen muutoksen tuulista takaisin kohti vanhaa ja ns. helpompaa aikaa, jolloin oli enemmän kuin hyväksyttävää räpsäistä asusta kuva puolihuolimattomasti kadun varressa tai vaikka peilin kautta. Otoksia ei tarvittu sataa, lokaation ei tarvinnut olla kummoinen eikä kuvauspeliksi tarvittu järjestelmäkameraa. Puhelin riitti hyvin!

Ei sano, että olisin vaihtamassa kurssiani täysin, mutta minusta on ihanaa ja tietyllä tapaa helpottavaa, että voin niiden tarkkojen (ja harkittujen) järkkärikuvien ohella hyvällä fiiliksellä jakaa myös rennompia. Juuri nyt tuntuu hullulta ajatella, että vielä muutama vuosi takaperin vierastin todella paljon puhelinkuvien julkaisemista blogissani. Nyt sekä rennommilla puhelinkuvilla, että tarkemmilla ja harkittumilla järkkärillä kuvilla on oma paikkansa ja molemmissa piilee oma viehätyksensä.

Tämän postauksen kuvituksena nyt puhelimella räpsittyjä asuja viikkojen ja eri katujen varrelta. Syysmuodin parhaita paloja ovat omasta mielestäni selkeästi kerrostaminen, yksiväritteisyys, ruskean sävyt, klassisuus. Neuleet, farkut, saappaat ja loaferit ovat olleet omat ns. avainvaatteet/asusteeni. Mikä on teidän suosikki?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Syysfiilistelyä
Style Snapshots