Summer essentials – TOP 3

SI MODA KESÄ TOP 3 TUOTTEET

1. Lumene – heleyttävä meikinpohjustusvoide / Kesällä ei pahemmin tule laitettua meikkiä, jota tarvitsisi pohjustaa, mutta tätä pohjustusvoidetta voi käyttää myös yksinään heleyttämään ihoa. Käytän tätä niinä työaamuina, jolloin kasvot näyttävät väsyneiltä ja sameilta. Pieni sipaisu tätä tekee ihmeitä kasvoille. Näytän heti paljon virkeämmältä. Päälle vähän aurinkopuuteria ja kesämeikki valmis!

2. ACO – kosteuttava geeli kuivalle hiuspohjalle / Tämä kesä on tuonut mukanaan minulle aivan uudenlaisen iho-ongelman. Olen aina kärsinyt kuivista ja karkeista hiuksista sekä ihoni on ollut normaalia kuivempi, mutta koskaan päänahkani ei ole ollut niin kuiva, että se olisi hilseillyt/kutissut. Nyt on tämäkin ongelma kohdattu ja lopulta ratkaistu. Sietämättömän kutinan ja ihon kuoriutumisen (joka kumma kyllä oli vain toisella puolella päätä) sain kuriin pesemällä hiukset kosteusvoiteella ja levittämällä tätä geeliä  pahimpiin ongelmakohtiin. Geeliä olen levitellyt sekä märkien että kuivien hiusten joukkoon. Se ei tahmaa hiuksia ja lievittää kutinaa samantien.

3. MOROCCAN OIL / tämä tuote on täällä blogissa nähty ennenkin, mutta kokeiltuani tässä välissä muutamia muita hiusöljyjä/silkkitippoja olen todennut tämän ihmeaineen ylivoimaiseksi voittajaksi. Se ei tee hiuksia rasvaisen näköiseksi, se kuivuu nopeasti ja jättää hiukset pehmeiksi. Tietysti tähän vaikuttaa hiuslaatu, mutta voin lämpimästi suositella tätä kaikille, joilla on yhtään karheampi ja kuivempi hiustyyppi.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Kreikkalainen pitaleipä
Summer essentials – TOP 3