Summer house salad

SI MODA FOOD MÖKKISALAATTI 1

Juuri, kun kesäkelit alkavat olla enemmän kuin kohdillaan, niin joku ärsyttävä pieni kesäflunssa yrittää puskea päälle. Toivottavasti tämä ei tästä pahene. Flunssasta huolimatta pystyin kyllä tänään nauttimaan aurinkoisesta päivästä minin kanssa. Uitiin, käytiin puistoissa ja oltiin pihalla retkellä. Olemme ottaneet viime päivät hieman rennommin, koska loppukuusta rysähtää sitten oikein kunnolla mm. muuttokuvioiden takia. Parempi huilata etukäteen…

Levon lisäksi täällä ollaan myös syöty hyvin. Viime viikolla mökillä valmistin pihan (ja kaapin) antimista kuvissa näkyvän salaatin ja päätin jakaa sen täälläkin. Idea mökkisalaatissa on hyvin yksinkertainen. Jos omistaa pienenkin pätkän kasvimaata mökillä, voi siinä hyvin kasvattaa tähän salattiin tarvittavia aineksia ja loput saa metsästä. Itse innostuin lisäämääm vielä leipäjuustoa, mutta sen voi hyvin jättää pois…SI MODA FOOD MÖKKISALAATTI 2

“Mökkisalaatti”

2-3 keitettyä uutta perunaa // 4-6 herkkusientä (tai esim. kanttarelleja) // salaattia // kurkkua // metsämansikoita // suolaa&pippuria // oliiviöljyä // (leipäjuustoa)

Kuutioi perunat ja sienet. Kuullota niitä pannulla (voissa) sen verran, että sienet ovat pehmeitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi vadin pohjalle salaattia ja lisää päälle kurkkukuutiot sekä perunat ja sienet. Koristele metsämansikoilla. Lisää halutessasi salaattiin myös juustoa ja kastikkeeksi oliiviöljyä.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Qjs
    August 13, 2015

    Näyttääpä herkulliselta, kuten sun ruokavinkit yleensäkin. Mutta mutta MUUTTOKUVIOITA?!? Ohoh, toivottavasti jotain kivaa sen takana 🙂 Kaikkea hyvää loppukesään!

  • Qjs
    August 13, 2015

    Näyttääpä herkulliselta, kuten sun ruokavinkit yleensäkin. Mutta mutta MUUTTOKUVIOITA?!? Ohoh, toivottavasti jotain kivaa sen takana 🙂 Kaikkea hyvää loppukesään! ja tsemppiä muuttoon.

Previous
QA – 2015