Summer office

SI MODA ASU JUNE22 2016 5Huh minkälaisia nämä pari juhannusta edeltävää päivää ovat olleet. Eilinen meni Helsingissä palavereissa ja illalla kotiin päästyäni päätin vielä aloittaa leipomaan minin päiväkotitädeille kesälahjoja, kun pikkuinen jäi tänään virallisesti kesälomalle. Empä sitten siinä aloittaessani tajunnut, miten kauan kohotukseen ja paistamiseen menisi aikaa. Odottelin vielä puoliltaöin saaristolaisleipiä uunista ulos tuleviksi.

Tänään on sitten puolestaan hoidettu sekalaisia asioita aina kirjanpidosta apteekissa käyntiin. Sain vihdoin ostettua uuden kasvojen pesuaineen, kun olin viikon verran kitunut erilaisilla korvikkeilla (vartalosaippualla) 😀

SI MODA ASU JUNE22 2016 2SI MODA ASU JUNE22 2016 3Nämä asukuvat napattii eilen pikaisesti lounaan jälkeen. Palavereiden välissä ehdin onneksi siis syömään ja paikaksi valikoitui paljon hehkutettu Löyly. Tämä oli ensimmäinen kertani siellä ja sellainen 3,5/5 arvoinen. Eli ihan täysiä pisteitä ei minulta Löylylle herunut. Miljöö oli toki upea, mutta ruoka ihan ok. Ei mitään vikaa, mutta ainakaan oma annokseni ei aiheuttanut vau-elämystä.

SI MODA ASU JUNE22 2016 4SI MODA ASU JUNE 2016 1Eilispäivän vaatetuksen valinta tuotti aamulla tuskaa. Tiesin, että ainakin yksi palavereista vaati hieman asiallisempaa pukeutumista, mutta aurinkoinen ja lämmin keli houkutteli pukeutumaan hameeseen tai mekkoon. Sain idean pukea kauluspaidan tämän valkoisen kesämekon alle ja tykästyin siitä syntyneeseen tyttömäiseen “kesätoimistolookkiin” ihan täysillä. Asusteita vaihtamalla tästä saisi varmasti kehiteltyä vaikka mitä. Pitääkin kokeilla erilaisella kampauksella ja esimerkiksi tennareilla 🙂 Mitäs tykkäätte kauluspaidan ja mekon yhdistelmästä?

SI MODA ASU JUNE22 2016 6

dress ZARA / shirt MARKS&SPENCER / shoes NLY

sunnies LE SPECS / bag ALL SAINTS

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vinkkejä alennusmyynteihin