Sun ja mun päivä

Sun ja mun päivä. Tällaisia on mahtunut viimeiseen 1,5kk aika monta. Ollaan nukuttu aivan liian pitkään, katsottu yöpuvuissa elokuvaa keskellä päivää, leivottu ja leikitty. Ollaan pakattu eväät ja lähdetty retkelle. Pyöräilty, uitu ja juostu kilpaa. Syöty jäätelöt ja vasta sen jälkeen lounas. Ollaan veneilty, mökkeilty ja heitelty kiviä mereen. Olen kantanut sinua reppuselässä ja ollaan juteltu asioista, joista en tiennyt sinun vielä edes ymmärtävän mitään. Olet osoittanut jälleen kerran olevasi fiksumpi ja isompi, kuin tahtoisin uskoa. Onneksi et kuitenkaan liian iso vielä.

Eilen sinulta kysyttiin mikä on ollut kesässä parasta ja sinä vastasit sen kummemmin miettimättä “äiti”. Se nauratti, mutta samalla pakahdutti sydämessä. Sinäkin olet ollut parasta minun kesässä rakas ♥

Minin loma lähenee loppuaan ja eilen käytiin vielä “viimeisellä” kesäretkellä Helsingissä. Päädyttiin Luomukseen harhailemaan ja syömään kesän ekat Magnumit. Toivottavasti elokuussa on vielä kauniita päiviä luvassa ja voidaan nauttia aurinkoisista keleistä tarhapäivien jälkeen.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Jenni
  August 5, 2017

  Ihana postaus! Näinköhän sut lauantaina asuntomessuilla? Jos, niin mistä oot löytäny sulla päällä olleet vaaleat housut. Aivan ihanat!?

  • Kaisa
   August 6, 2017

   Joo taisit nähdä 🙂 Ne housut on ihan mun lempparit tällä hetkellä, en vain ole ehtinyt kuvata niitä vielä blogiin. Mutta niin ne on peräisin Zalandolta ja Noisy May merkkiset!

Previous
Tumma puutarha – kukkamekon uusi ilme