SI MODA ASU APR10 2015 2

Aurinko! Pakko se on minunkin hehkuttaa tuota täyskäännöksen tehnyttä säätilaa. Ei vitsit mitkä energiamäärät auringonpaiste antaakaan. Täällä ollaan oltu pari päivää todella tehokkaita + ulkoitu reippaasti. Ei ihme, että mielikin on virkeä 🙂 Viikonlopulle on luvassa samanlaista ja aion kyllä ottaa siitä kaiken irti.

SI MODA ASU APR10 2015 6SI MODA ASU APR10 2015 9SI MODA ASU APR10 1

Kuvituksena asukuvia eiliseltä. Nämä ovat ehkä tähän mennessä tämän vuoden lempparikuvani. Asu on sopivan yksinkertainen, mutta silti mielenkiintoinen. Samoin tausta. Valoa ei ehkä tarvitsee enempää hehkuttaa, hyvästi harmaat ja hämärät kelit.

Tänään oli tarkoitus kirjoittaa hieman pidempi teksti, mutta mini on nyt viimeisen puolen tunnin aikana raahannut syliini kaikkea ulkohaalarista, saippuakupliin ja pyöränavaimeen. Joten tämä äiti sulkee koneen ja lähtee leikkipuistoon. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

SI MODA ASU APR10 2015 8SI MODA ASU APR10 2015 3 pieniSI MODA ASU APR10 2015 7

takki/jacket GINA TRICOT*
farkut/jeans JC
paita/top LINDEX*
hattu/hat LINDEX*
kengät/shoes ZARA
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Juuli
  April 10, 2015

  Hei, tässä tunnustautuu lukija, joka lukee tosi aktiivisesti sun postauksia, mutta on maailman surkein jättämään kommentteja. Anteeksi, ja kiitos samalla mahtavasti blogista! Tykkään aivan ehdottomasti tästä elämän makuisesta blogista, mun mielestä sopivassa määrin muotia ja elämää yleensä. Ei kiillotettua pintaa ja muuta turhaa vaan perhe elämää ja naisen omaa aikaa. Sun tyylisi on just mun omaankin silmään just sopiva! Mä olen nyt jo monesti katsonut ihaillen sun tukkaa. Itselläni on tosi samantyylinen siis pituudeltaan ja väriltään.. Mutta miten ihanalta sun tukassa näyttää nämä kiharat! Oon aivan myyty! Miten ihmeessä sä teet nämä? Mulla oli vielä ennen joulua pitkä tukka ja suoristusraudalla sai tosi kivat loivat kiharat mutta näihin lyhyempiin mä saan vaan älyttömiä korkkiruuveja aikaan 😀
  Pliis jaa salaisuutesi 🙂
  Juuli

  • Kaisa
   April 12, 2015

   Kiitoksia kovasti ja mukavaa, että päätit tällä kertaa kommentoida <3 Tästä "kampauksesta" on itse asiassa ollut ihan tutorialikin ja se löytyy täältä: http://simoda.fi/loivat-laineet-tutorial/ Toivottavasti on apua 🙂 ps. oli kyllä näitä kuvia ottaessa paras tukkapäivä pitkiin aikoihin 😀 haha kerrankin!

 • Minni
  April 11, 2015

  Ihanan aurinkoisia kuvia! Ja todellakin huomaa, että valon määrä auttaa aikaisten aamuherätysten kanssa. Tänäänkin otti päähän, kun piti poikkeusellisesti raahautua töihin, mutta kummasti lämmin ilma ja auringonpaiste piristi työmatkalla. 🙂 Onneksi töissä sentään sai olla ulkona, niin ei mennyt kaunis ilma hukkaan.

  Onko Lindexxin valkoinen paita muuten kevään mallistoa? Näyttää niin kivalta, että alkoi tehdä itsekin mieli samanlaista.

  • Kaisa
   April 12, 2015

   Lindexin paita pitäisi olla juuri nyt kaupoissa 🙂 Eli sinne vaan! Ja toivotaan tosiaan, että aurinkoa piisaa ensi viikollekin!

 • Mikaela
  April 13, 2015

  Hihii ihana mini! 🙂

Previous
Nopeat ja helpot tonnikalapihvit