Sunday meal

SI MODA RESEPTI KYLMÄSAVULOHIPASTASI MODA RESEPTI KYLMÄSAVULOHIPASTASI MODA RESEPTI KYLMÄSAVULOHIPASTAKyselin teiltä synttäripostauksessa minkälaisista postauksista tykkäätte ja minkälaisia toivoisitte lisää. Sain paljon ihania vastauksia ja silmät kostuneina luin ne läpi. Kiitos teille kaikille siis! (arvonnan onnekkaalle voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse)

Ruokapostauksia toivottiin värittämään tätä muotipainotteista blogia. Minustakin on kivaa, ettei kaikki julkaisut liity vaatteisiin ja muotiin, joten saamanne pitää. Tänään tein päivälliseksi kylmäsavulohipastaa pinaatilla ja sienillä höystettynä:

Kylmäsavulohta 200-300g / tuorepastaa / hasselpähkinäöljyä / voita / tuoretta pinaattia (pakastekin käy sulatettuna ja valutettuna) / yksi sipuli / 1-2 valkosipulin kynttä / sieniä (itse käytin pakasteesta suppilovahveroita) / yrtti-valkosipulituorejuusto tai sulatejuusto 150g / 0,5-1 dl ruokakermaa / suolaa & sitruunapippuria / ruohosipulia

Kuullota tuore pinaatti voissa pannulla ja siirrä sivuun. Lisää pannulle pähkinäöljyä ja ruskista sipulit siinä. Lisää joukkoon sienet. Keitä samaan aikaan pasta ohjeen mukaan. Sienten hieman pehmennyttyä lisää joukkoon kylmäsavulohi, pinaatti ja tuorejuusto. Kun juusto on sulanut, lisää kerma. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen yhteen kastikkeen kanssa. Mausta tarpeen mukaan ja viimeistele tuoreella ruohosipulilla.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Maija
  January 6, 2013

  Näyttää tositosi herkulliselta! Pitää kokeilla joskus 🙂

 • sisi
  January 7, 2013

  OI NAMMM miten herkullisen näköistä!! tätä on PAKKO testata heti huomenna:)

 • sisi
  January 7, 2013

  ai niin ja sitä piti vielä kysyä että missä se sun ja teemun secret spotti eli kotkan luontopolku sijaitsee?:)

 • Miss feather
  January 9, 2013

  Ompa ihanan näköistä! Kirjoitin heti reseptin ylös, pakko kyllä kokeilla :p lisää tällaisia!

Previous
Winter wedding outfit
Sunday meal