Sunny Mother’s day

hame h&m trend, paitis weekday

Aurinkoista, tosin hiukan tuulista äitienpäivää vietettiin tänään Kotkan suunnalla. Nämä kuvat sisko nappasi sen jälkeen, kun olin juuri vetässyt masun täyteen äitienpäivä-buffetin antimia. Paloin halusta kiskoa verkkarit jalkaan ja päästä sulattelemaan ruokia sohvalle. Niin teinkin ja sulattelun jälkeen ajettiin vielä takaisin Helsinkiin.

ps. miten koirat onkaan aina niin iloisia ja satasella mukana kaikessa, myös asukuvissa.

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • bloo90fashion
  May 14, 2012

  You look absolutely fantastic here! ;-))

  X

  bloo90fashion

 • Aino
  May 14, 2012

  Ihana asu ja ihania kuvia. Ihanaa.

 • Netta
  May 17, 2012

  Hei, aivan ihania kuvia! Tykkään tosi paljon sun hiuksista, joten saisinko udella miten oot värjännyt ja leikannut ne? Joku tietty kampaaja ja väri? 🙂 Hyvää kesän alkua!

  • Casey
   May 17, 2012

   kiitos kovasti 🙂 mitä hiuksiin tulee niin nyt ei kyllä ole jakaa kampaaja- ja värivinkkejä 😀 mun hiusten tarina on vaan se, että sitä leikataan pari kertaa vuodessa latvoista (vähä edestä saatetaan ottaa viistosti). Värjännyt oon aina ite, tällä hetkellä laitan kerran 2-3kk keskiruskean sävyn (joka on todella lähellä omaani) juureen ja annan latvojen vaalentua itsekseen. Värin ostoon sen verran vinkkejä, että mitä vähemmän punaista siinä värin seassa on niin parempi, itse etsin aina mahdollisimman “harmaan” ruskean. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua, ihanaa kesän alkua sinullekin!

 • A
  May 19, 2012

  Aivan ihana toi paita!!!

Previous
Ollin onni
Sunny Mother’s day