Suosikkineule käytössä

si-moda-asu-oct31-2016-1 si-moda-asu-oct31-2016-2 si-moda-asu-oct31-2016-5si-moda-asu-oct31-2016-10si-moda-asu-oct31-2016-00si-moda-asu-oct31-2016-7si-moda-asu-oct31-2016-3sweater SAMSOE & SAMSOE (similar here) / pants LINDEX (similar here, here)

shoes VAGABOND (similar here) / coat H&M TREND (similar here, here)

sunnies LE SPECS (here)

Ahh back to basics – sekä pukeutumisessa, että postauksissa. Olen kuvannut parin viimeisen kuukauden aikana poikkeuksellisen vähän asukuvia ja valtaosa niistä kuvatuista on ollut joko reissuasuja tai juhlalookkeja. Nyt ajattelin hieman ryhdistäytyä, vaikka kelit lupaavatkin loskaa ja lunta tuleville päiville. Pitää vain olla luovempi ja kuvata niitä asuja, joissa oikeasti selviää näistä vuoden inhottavimmista päivistä. Eli lähinnä sellaisia joihin kuuluu muhkeita neuleita ja lämpöisiä takkeja, kuten tämä yllä oleva.

Eilen puhuin hieman neuleiden materiaaleista ja jaon vinkkejäni neuleostoksille. Tänään vuorossa asukuvat yhden postauksessa vilahtaneen neuleen kera. Jostain kumman syystä päädyin ostamaan tämän Samsoe&Samsoen neuleen tässä ruskeanbeigen sävyssä perusvarman mustan sijaan. Ei ole se tyypillisin värivalinta minulle, mutta jollain tapaa se mielestäni sopii piirteisiini.

Olisiko teillä muuten jotain toiveita tuleviin asupostauksiin? Ne ovat olleet aina tämän blogin keskeisin aihe ja vaikka välillä onkin kiva kirjoittaa muusta sekä kuvata erilaista sisältöä, niin silti asukuvia aina toivotaan ja analytiikan mukaan eniten “luetaankin”. Mitä mieltä te ylipäätänsä olette asupostauksista? Vai houkuttelevatko toiset aiheet enemmän?

photos: Sara Vanninen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • Mona
  November 2, 2016

  Ihana neule ja iso kyllä asupostauksille <3 🙂 Toiveena esim koottuna useampi syys- tai talviasu samaan postaukseen. Myös kaikki sarjat on kivoja. Esim 5 eri asua, johon yhdistät tämän saman neuleen 🙂 <3

  • Kaisa
   November 2, 2016

   <3 Kiva kuulla Mona! Ainakin muutaman takin kanssa olen miettinyt tekeväni sarjapostausta! Laitetaan ne tulille, heti kun ulkona riehuva lumimyrsky hieman laantuu 😀

 • Elina
  November 3, 2016

  Neule sopii sulle hurjan hyvin! Itse vierastan hieman tuollaista kaulusta..

  Asupostauksia toivon ehdottomasti! Ne ovat blogeissa kiinnostavimpia omasta mielestäni. Kannatan myös jonkun tietyn vaatteen ympärille luotuja useampia asuja. 🙂 Ja just semmosta ideointia, miten talvipukeutumisestakin saa kivannäköistä, mutta pysyy silti lämpimänä. 🙂

  P.s. Mulla on aikalailla samansävyinen Malene Birgerin neule jo parin talven takaa, rakastan tuota väriä ja mielissäni kaivoin neuleen tänäkin syksynä esille ilmojen viilennyttyä. 😉

  • Kaisa
   November 4, 2016

   Kiitos 🙂 Tää väri on hurmannut kyllä minut ihan täysin, vaikka alkuun vierastinkin sitä. Nyt huomaan, että katse eksyy kaikkii tämän värisiin vaatteisiin 😀 Ja hei kiva kuulla! Aloitin eilen kuvaamaan talvitakkiasuja, ideana 1 takki, neljä tyyliä. Jos puhtia ja sopivia kuvauspäiviä riittää niin teen tämän kolmelle erilaiselle takille 🙂 Ensimmäinen asu tulee ulos pian!

 • Tuulia
  November 5, 2016

  Asukuvista saa hurjasti ideoita omaan pukeutumiseen, joten ehdottomasti tykkään niistä! 🙂

  • Kaisa
   November 5, 2016

   Kiva kuulla 🙂 Välillä niiden kuvien saaminen on kiven alla, mutta yritän parhaani mukaan!

 • Inari
  December 1, 2017

  Hei! Kiitokset erityisesti neulemateriaaleja käsittelevästä kirjoituksestasi. Luen sitä aina uudelleen. Yritän etsiä täydellistä pitkähihaista neulemekkoa joka myös kestäisi . Onko tullut vastaan ideoita?

Previous
Näin tunnistat laadukkaan sinulle sopivan neuleen